![]() |
Nie wiem nie wiem czy taka decyzja przed walką o awans jest dobra jak nie patrzeć to Górnik jesienią parę punktów frajersko stracił ale teraz w rundzie wiosennej takie głupie wpadki mogą nie dać awansu
|
![]() |
Inne czołowe zespoły się wzmacniają,a Górnik odpuścił.Zobaczymy kto ma lepszą taktykę.
|
![]() |
Wiecie że jak odpuscicie awans to Was nawet ta garstka kibiców z Łęcznej pogoni??? Nikt już wiecej nie da się nabrać na wasze dziwne zagrania...
|
![]() |
Widać jak Górnikowi sorry Nikitoviciowi zależy na awansie niczego nie zdziałał będąc prezesem po za spadkiem bo wtedy nie potrzebne były wzmocnienia teraz jako dyrektor sportowy ta sama śpiewka Górnik nie będzie szukał wzmocnień Tylko niech Veljko nie zapomina że wystarczy stracić punkty z czołową trójką to powrót do pierwszej ligi trzeba będzie odłożyć jeszcze o rok
|
![]() |
Mnie ciekawi na czym codziennie polega praca dyrektora sportowego ,jak on spędza te osiem godzin codziennie w pracy zwlaszcza jak zmiany w zawodnikach mają być kosmetyczne ?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.