![]() |
A może WKS - wiejski klub sportowy albo lubię swoją wieć w skrócie LSW Avia
|
![]() |
WKS bardziej pasowałby do Motoru wkońcu grają na licencji wiejskiego klubu z Szarowoli
|
![]() |
pieniadze niech oddadza zło***e
|
![]() |
WKS odpada.Zbyt duze podobienstwo, Jeszcze wam sie pokreci i do nas w amory uderzycie. WKS Slask - ale zes baranie ziomkom pojechal ;) |
![]() |
sobie do kieszeni pchali a nie pilkarzom to i kasy nie było !!
|
![]() |
ejj. a co z prezesem Maciejewskim i całą świtą???!!!
rozumiem że pożegnali się z Avią
|
![]() |
Prezes jest tylko jeden ............
czyli ten bałwan z urzędu namaszczony przez jaksona
swoją drogą jak można powołać gościa, który jest pokroju muchy
będzie się zastanawiał dlaczego gramy derby z motorem a nie z łączną
hahah
|
![]() |
A gdzie podczas podpisywania dokumentów przekazania był ten człowiek który kiedyś chciał zniszczyć piłkę nożną w Świdniku a obecnie niszczył tradycje siatkarskie w naszym mieście?
|
![]() |
siedzą i pij...
|
![]() |
Dobra zmiana dotarła do klubu Avia. .Miało nie być nowych etatów.Jest sekretarka,nowy administrator a zawodnicy,trenerzy dalej bez umów.Qvo vadis Avio?Mam nadzieję ,że w dobrym kierunku.
|
![]() |
Słuchaj gościu od dobrej zmiany - prezes Reszka i miasto ma pełne poparcie kibiców w tym co robią, wręcz to kibice wyszli z inicjatywą by sekcje pod skrzydła wzięło miasto. Co do etatów to nawet szkoda komentować prezes ma robić za sekretarkę, trenera i może jeszcze zawodników? A z kontraktami może chwilę poczekaj dziś dopiero co MKS przejęło oficjalnie licencje klubów.
|
![]() |
Tak to jest jak polityka wkracza na stadiony.
|
![]() |
Gościu 2. To krzyk by był jak by stowarzyszenia zatrudniły sekretarkę czy kierowników, itp. Było by że szastają publiczną kasą.....
|
![]() |
Niech zatrudniają kogo chcą w końcu porządek będzie a nie co poprzednio złodziejstwo i pijaństwo !
|
![]() |
Stowarzyszenia to księgowych nawet nie miały. Kretactwo, cwaniactwo i prywata. Jak będzie teraz w MKS? Normalnie! Tak jak powinno być! Czyli uczciwie! I to Was boli lewe sz.....y z pod znaku ŚWS.
|
![]() |
Ale stowarzyszenia zatrudniały! Tylko nie płaciły! Maciejewski, Mazur, Kruk i spółka. Do tego jeszcze Lis, Chałas i klika. Dalej MKS pogońcie tych krętaczy. A lewctwo i komuna niech skomlą, że ich boli.
|
![]() |
ostatnio odbyły się świetne biegi w gdyni i firma onico wpadła na niesamowity pomysł. za każdy przebiegnięty kilometr firma onico s.a. przekazała 10 zł na fundację onico. czyż to nie świetny pomysł? o firmie onico co nieco wiem, ponieważ od jakiegoś czasu bacznie obserwuje ich działanie i nie mogę się nadziwić, jaki są świetnym sponsorem oraz organizatorem. bardzo wspierają sportowców z pełnym zapałem. myślę, że warto dowiedzieć się więcej o firmie. w szczególności nakłaniam wszystkich sportowców. ***onico.pl/csr/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|