Eeeee, nie wierzę. Przecież MOSIR ma tylu wspaniałych pracowników, sprawdzonych fachowcow, że nie może się nie udać!!!
|
|
w styczniu śnieg i mróz .... kto by się sPOdziewał?
|
|
eee mosir zima a globusa nima ?? nieudacznicy
|
|
Kretyni Żuka pracują w Mosirze. PGE ekstraliga powinna na MOSiR nalozyc kolosalna kare
|
|
Kretyni Żuka pracują w Mosirze. PGE ekstraliga powinna na MOSiR nalozyc kolosalna kareA znasz kretynów którzy rozłożyli dochodową stadninę w Janowie w niecałe 3 lata??? Albo kretynów którzy zarządzili całkowitą likwidację dzików??? Albo kretynów co od pół roku nie mogę uruchomić remontu torów z Lublina do Warszawy??? albo kretynów co chcieli 40mln łapówki za uratowanie banku??? albo kretynów co doprowadzili że opłaca się do Niemiec (na zachodzie) jeździć po paliwo?? albo kretynów od afery SKOK-ów??? znasz tych kretynów???? |
|
Kretyni od zuka wymyślili ze ktoś się zglosi na przetarg w ciagu kilku dni ..kretyni od zuka wymyslili ze ktoś zrobi remont stadionu w trzy miesiące....w zimie ..żużlowcy nie beda jeździć na stadninie ..nie beda jezdzic po torach do warszawy ..nie pojadą po benzyne do niemiec...gorzej ze nie beda jezdzic nawet w Lublinie ..kretynie od zuka ..Kretyni Żuka pracują w Mosirze. PGE ekstraliga powinna na MOSiR nalozyc kolosalna kareA znasz kretynów którzy rozłożyli dochodową stadninę w Janowie w niecałe 3 lata??? Albo kretynów którzy zarządzili całkowitą likwidację dzików??? Albo kretynów co od pół roku nie mogę uruchomić remontu torów z Lublina do Warszawy??? albo kretynów co chcieli 40mln łapówki za uratowanie banku??? albo kretynów co doprowadzili że opłaca się do Niemiec (na zachodzie) jeździć po paliwo?? albo kretynów od afery SKOK-ów??? znasz tych kretynów???? |
|
żużel chciał pieniądze od miasta to ma nasz prezydent wie co robi popierajmy ŻUKA
|
|
RZESZÓW czeka na żużel i na lubelskie pieniążki
|
|
Kretyni Żuka pracują w Mosirze. PGE ekstraliga powinna na MOSiR nalozyc kolosalna kareSam jesteś za przeproszeniem kretyn. Gdyby nie Żuk to by w Lublinie żadnej Ekstraligi nie było. |
|
kretyni z PISU zarabiają po 65 tysięcy złotych i jest GIT
|
|
a kiedy niby mieli ogłosić przetarg....jak można tak obrzucać ludzi błotem, bo anonimowo i na forum.
Katolicyzm po pisowsku
|
|
Procedur przetargowych nie tworzy się w 5 minut na kolanie.
Oceniają pewnie Ci, którzy w życiu swoim postępowania przetargowego nie zrobili.
Pozdr. Ewelina
|
|
mam nadzieję ,ze będą chętni na budowę nowego stadionu :)))) już nie mogę sie doczekać nowego sezonu!!!
|
|
akurat Żuk jak obieca tak jest,można liczyc na naszego prezydenta!!! Inwestycji ogroom zrealizował w mieście w tych kilka lat zaledwie.
|
|
Rok temu o tej porze nie było żadnego śniegu praktycznie, więc to nie jest takie oczywiste, że on w styczniu jest. Pomijam już zupełnie fakt, że parę dni temu czytałem o tym, że prace przy niektórych inwestycjach drogowych idą do przodu, nawet w styczniu i nawet w taką zimową pogodę.
|
|
na forum jak zwykle sami znawcy i super fachowcy ciekawe jakie mają osobiste osiągnięcia w ofertach przetargowych
|
|
Czasu jeszcze jest sporo - zdążą.
|
|
zna na 100% bo albo jest jednym z nich, albo jest przez nich wynajętym trollem którego zadaniem jest opluwanie Żuka w internecieKretyni Żuka pracują w Mosirze. PGE ekstraliga powinna na MOSiR nalozyc kolosalna kareA znasz kretynów którzy rozłożyli dochodową stadninę w Janowie w niecałe 3 lata??? Albo kretynów którzy zarządzili całkowitą likwidację dzików??? Albo kretynów co od pół roku nie mogę uruchomić remontu torów z Lublina do Warszawy??? albo kretynów co chcieli 40mln łapówki za uratowanie banku??? albo kretynów co doprowadzili że opłaca się do Niemiec (na zachodzie) jeździć po paliwo?? albo kretynów od afery SKOK-ów??? znasz tych kretynów???? |
|
Wychodzi na to że żużlowcy za szybko awansowali do tej ekstraligi jeżdżąc w 1 lidze MOSIR spokojnie przeprowadził by tą całą modernizację Ale mnie zastanawia jedno dlaczego nie zrobiono przebudowy toru gdy zespół był w trakcie budowy i nie jeździł w drugiej lidze ? A jak mnie pamięć nie myli to właśnie w tym czasie obiekt mial być modernizowany a tak w kwietniu rusza sezon a roboty w krzakach i same problemy a to z przetargiem a to ze śniegiem który nie miał kiedy spaść
|
|
Chyba już w Lublinie nie ma idiotów ktrzórzy w 3 -miesiące ZAPROJEKUJĄ I ZROBIĄ ROBOTY BUDOWNANE!!!. Sam proces pozwoleniana na budowę trawa 2 miesiace. Przypomnę tylko że, jest to przetarg ZAPROJEKTUJ I WYBUDUJ!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|