![]() |
Świetne tekstylne dodatki do domu ma w ofercie sklep dekoria.pl. Szyja za zamówienie, przycinają dostosowują wymiary, bo mają własną szwalnie i jest to usługa gratis. Mają bardzo dobrej jakości materiały i produkty: firany, zasłony, poszewki, poduszki, rolety, narzuty. Śliczne rzeczy i w dodatku teraz na promocji noworocznej, więc warto zajrzeć, można się obłowić.
|
![]() |
Jest wiele takich sklepów. Ja na ten przykład korzystam ze strony internetowej kaszmir-firany.pl. Mają tam bardzo duży wybór przepięknych firan, zasłon i pościeli. Regularnie wymieniam domowe ozdoby, stąd też jestem dość stałą klientką.
|
![]() |
Ja bardzo lubię firmę Eurofirany, zawsze jak mijam ich sklep, to zachwycam się wystawą, bo tak pięknie potrafią skomponować wszystkie artykuły w wybranych dwóch kolorach, napatrzeć się nie mogę Ale zakupy dodatków tekstylnych robię nie tylko tam. Ostatnio zachorowałam na pościel pikowaną Cottonbox , jest przepiękna - przy takiej pościeli to nawet łóżka nie trzeba ścielić, bo ta kołdra może służyć także jako narzuta Tylko czekam na jakąś wyprzedaż...
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.