Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Odtwarzacz sieciowy jest ciekawym urządzeniem?

Utworzony przez Gość, 17 stycznia 2014 r. o 18:13
Słyszeliście może o odtwarzaczach sieciowych? Niedawno czytałem kilka artykułów na ich temat i zastanawiam się poważnie nad jego kupnem. Możecie mi powiedzieć czy ten produkt jest dobry, warto?  
Odpowiedz
Jak dla mnie spoko. Opcje odtwarzania internetowych stacji radiowych i dostępu do internetowych materiałów wideo jest też tuner do obsługi naziemnej telewizji cyfrowej. Odtwarzacz sieciowy obsługuje praktycznie wszystkie formaty plików.  
Odpowiedz
Jak dla mnie jest tyle odtwarzaczy,dvd,amplitunery,wieże,telefony, że kolejna rzecz to tylko gadżet.
Odpowiedz
Jak dla mnie jest tyle odtwarzaczy,dvd,amplitunery,wieże,telefony, że kolejna rzecz to tylko gadżet.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...