![]() |
Ja także polecam Hekko.pl
Mam u nich konto już prawie rok i póki co jestem zadowolony. Z drugiej strony mam także konto na Home.pl i w zasadzie też jestem zadowolony co do jakości ale niestety kosztuje prawie 2 razy więcej.
|
![]() |
Widzę parę firm oferujących domeny, ale nie zdecydowałbym się na żadną z nich, po lekturze artykułu na stronie swiatdomen24.pl. Wystarczy wejść w zakładkę "wiedza" i przekonać się o co firmom tak naprawdę chodzi.
|
![]() |
Małe konto na Firehost kosztuje 45 zł, masz tam 35 Gb transferu, pod kilka stronek na WP wystarczy.
Mają porządny i szybko działający support, jakość usług wysoka, plus za opcję wyboru między da, a cpanel.
|
![]() |
Do Hekko można się teraz przenieść z opcją otrzymania pół roku serwera za darmo - ja tak do nich trafiłem. Warto - płacę dużo mniej niż u poprzedników, a poziomu supportu nie ma co porównywać... Odpowiedzi w kilka minut.
|
![]() |
W Hekko dalej mają domenę za free do konta za 70 zł i przy każdym przedłużeniu hostingu dostajecie rabat, a co jakiś czas dokładają transferu. Nie widzę sensu korzystania z innej usługi...
|
![]() |
Na pewno Firehost. W zasadzie płacę za hosting śmieszne grosze, a wszystko działa szybko i nie sprawia problemów. Support reaguje w kilka minut, dobre pakiety za śmieszną kasę no i już sam fakt, że wybieram pomiędzy DA, a cpanel, a nie mam wszystko narzucone z góry.
|
![]() |
Hekko daje pól roku za darmo jak się do nich przeniesiecie, sami przenieśli mi wszystkie pliki - fajna promocja. Wiem, że po przedłużeniu konta za rok od razu dostanę rabat i co jakiś czas poprawiają parametry kont. Wydaje mi się, że to dobra decyzja.
|
![]() |
Muszę przyznać, że teraz dobrze radzi sobie na rynku securityhost.pl. Mają ekonomiczny panel rejestracji i odnowienia domen. Wychodzi u nich taniej niż u gigantów hostingowych, a jakość jest podobna. Za transfer nic nie płacisz, co uważam za świetny dodatek do oferty.
|
![]() |
Z tego co wiem securityhost.pl ma serwery w Polsce i jako jedna z nielicznych firm zapewnia nieograniczony transfer danych, niezależnie od wykupionej pojemności. Według mnie to świetna oferta, bo przechodzisz na kolejny pakiet dopiero po osiągnięciu faktycznego limitu ilościowego. Nawet 1 GB (50 zł rocznie) wystarczy z powodzeniem dla małych firm, które generują sporo odwiedzin. Nie trzeba się przejmować, że nagle stronka przestanie działać po przekroczeniu transferu. Oferta rewelacyjna, tania i konkurencyjna dla dużych podmiotów z branży.
|
![]() |
Wystarczy wam małe konto na Firehost. Na jednym takim koncie trzymamy kilka stronek i nie ma żadnych problemów.
Największy plus - niezawodność i niska cena. No i jeszcze support, który reaguje w kilka minut. Dostałem kody rabatowe przy przedłużaniu domeny.
Jeśli ktoś ma potrzebę, to mogę się podzielić.
|
![]() |
Czy na koncie o którym piszesz mogę na spokojnie postawić forum i będzie dobrze działało?
Mam tysiąc unikalnych odwiedzin dziennie - aktualny serwer nie bardzo daje radę.
Co proponujecie?
|
![]() |
Zaczynajcie od konta na Firehost, problemy nie powinny się pojawiać, serwer raczej będzie działał szybko.
Mam u nich wiele serwisów - wszystko fajnie działa. Radzę na wstępie zacząć od darmowego okresu testowego.
|
![]() |
W zasadzie wszystkie serwisy prowadzę na hekko, nie ma żadnych problemów, działają szybko, nie sprawiają żadnych problemów - i tam plus jest taki, ze do konta za 70 zeta dostajesz domenę PL za free. Tak więc ogólnie całość wychodzi śmieszne grosze.
|
![]() |
No dobra a jak tam z zabezpieczeniami serwisów i ochroną anty-phising oraz DDos oraz innymi tego typu kwestiami. Czy te firmy dobrze zabezpieczają serwisy ,czy raczej mam pytać w integratedsolutions.pl o takie kwestie bo wiadomo serwis musi być dobrze zabezpieczony, szczególnie jak wymaga od użytkowników logowania.
|
![]() |
Przy "ciężkiej" stronie i dużej liczbie wejść, możesz wyczerpać limit. Tak czy inaczej spróbowałabym choćby ze względu na niską cenę.
http://www.gbridal.co.uk/formal-evening-dresses-c63/
|
![]() |
Od kilku lat trzymam wszystkie stronki na Firehost, nie ma żadnych problemów, serwer działa na prawdę szybko, ale przede wszystkim cieszy support.
W końcu firma, która pomaga w każdym problemie i faktycznie reaguje na nie bardzo szybko.
|
![]() |
4 stronki mam na koncie w Firehost, wszystko działa na prawdę szybko, nie sprawia żadnych problemów. Generalnie - jakościowa usługa i tak powinno być.
Oczywiście możecie kupować konta za kilka stówek, ale tak na prawdę to wam się zupełnie nie przełoży na jakość usług.
|
![]() |
Ostatnio zamówiłem hosting od Security Host i jest okej. Na stronie securityhost.pl jest cennik za konkretne pakiety. Dobry kontakt, miła obsługa i nie ma problemów z serwerami. Zresztą są w Polsce w centrum Atman, a nie gdzieś daleko za granicami...
|
![]() |
Ja też mam Firehost i jestem zadowolony, hosting szybki, nie sprawia problemów, serwer działa jak należy, więc nie rozumiem w czym problem?
Bardziej mam wrażenie, że ludzie te problemy sami sobie tworzą na siłę, co nie?
|
![]() |
Czy na tym koncie Firehost poniżej stówki mogę postawić 4 strony i będzie to dobrze działało?
To dla mnie całkowicie nowy temat, jestem laikiem i będę wdzięczny za wszelką pomoc.
To pierwsze strony jakie będę prowadził.
|
Strona 3 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|