![]() |
Ada - a jakie zamienniki kupujesz?? Spróbuj actisóww, nie są drogie a jakosć dobra, mi do domowych wydruków wystarczają
|
![]() |
Ja mam active jety, ale swego czasu i actisy kupowałam, to jedna marka i mają siwetnej jakości produkty.
|
![]() |
Czym one się różnią?
|
![]() |
Active jet są lepsze jakościowo i też spokojniei na nich wydrukujesz zdjęcia, actis to taka budżetowa wersja ale jak ktoś drukuje dokumenty itp. to będą ok
|
![]() |
Śmiem twierdzić, że zamienniki Asarto są nieco lepsze jakościowo od Actisów ;p Ale to jedynie moja opinia, z resztą możecie zobaczyć sobe na YouTube porównanie Roberta Nawrowskiego tych zamienników do oryginalnych ;]
|
![]() |
najlepiej się przekonać samemu :D kupuję actisy już trzeci rok i nie mam w planach zmienić na inne
|
![]() |
Na pewno nie lepsze od Activejetów ;) Używałam wcześniej innych i żadne tak mi nie odpowiadały. muszę mieć dobrą jakość bo i drukuję dużo grafiki. Te sprawdzają się w 100%
|
![]() |
actisy i active jet to ta sama marka, tylko actisy są bardziej budżetow wersją, pewnie do zdjęć lepiej wybrać actibe jety
|
![]() |
Ja też widziałam sporo róznych porównań i testów i w każdych bardzo wysoko wypadają activejet. Dobra marka i ich zamienniki bez najmniejszych obaw możemy kupować.
|
![]() |
Mam ten tusz i jest super, w ogóle nie zdarzyło się żeby zasechł, kolory tez bardzo dobre, także wszystko na duży plus.
|
![]() |
Kiedyś kupiłam takie tanie tanie nie wiadomo jakiej firmy i drukarka zdechła, teraz mam nauczkę i kupuje jednej i tej samej firmy.
|
![]() |
I tak bywa :) DLatego zawróćcie uwagę na marke, bo jednak co firma to firma. Moja drukarka nie kosztowała wiele a na zamiennikach drukuje już dobrych pare lat i jeszcze nie zdarzyła się najmniejsza awaria.
|
![]() |
No właśnie ja dużo drukuję a moje oryginały sporo kosztują, chyba tez przerzucę się na zamienniki...
|
![]() |
Bo tak czasami bywa, że oryginał może kosztować tyle co nowa drukarka :) Dlatego moim zdaniem nie warto kupować oryginałów.
|
![]() |
A jak sprawują się tusze? Czy nie zasychają wam?
|
![]() |
Mi nie zasychają ale też u mnie przerwa dłuższa w nieużywaniu drukarki to ok. 2 tygodni, może trochę ponad.
|
![]() |
Jeśli kupisz zamiennik dobrej jakości to nie wyschnie. No chyba , że na prawdę długo nie będziesz drukować :)
|
![]() |
laserowa + oczywiście zamiennik to mój zestaw ******kowbojki.pl/images/emoticons/smile.gif zamiennik chyba jest bardzo wydajny niż oryginał. nie szkodzą mojej drukarce, wszystko zawsze działa bez zarzutu.
|
![]() |
W sumie ja też nie miałam takiego problemu, bo tusz zawsze mi świetnie drukuje w bardzo dobrej jakości.
|
![]() |
kupiłam nie dawno po raz pierwszy zamiennik i musze przyznać, że za***ona byłam jakościa, na prawdę ładnie drukuje a cena o wiele niższa niż oryginału...
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|