jem tylko to co jest przyrzadzane na moich oczach, nie mam ochoty na rózne dodatki kucharzy i kelnerow
|
|
MIESO TO MORDERSTWO
|
|
Ja osobiście proponuję dodać szaszlyka przy botaniku. Wiem, ze jesli mowa o wystroju to nie wyrafinowana restauracja, ale w temacie smaku trzyma jakość bardzo wysoko od lat i zawsze powtarzalnie. Sam nie jestem z Lublina i dlatego zazdroszczę wam Lubelakom!
|
|
Najlepszy (i pewnie najtańszy!) ozorek w sosie chrzanowym jest w ... barze mlecznym "Chochlik" niedaleko Leclerca :-)
|
|
mycie zębów i defekacja - też. miliony niewinnych bakterii zabijanych pastą lub wyrzucanych z ciepłych jelit na niedolę kanalizacji... |
|
stół i wół.... śmieszne... ten gość który jest na zdjęciu i pluje do jedzenia ! Nie polecam !! wiem że ciężko wierzyć na słowo ale wiem co mówię
|
|
jestem wielkim fanem tatarów i mnie te z 'hadesu' totalnie rozczarowały. w dawnym 'hadesie' lat temu ~20 (w podziemiach ck) były doskonałe, te - niestety. mile za***ony byłem za to w 'trybunalskiej', naprawdę naprawdę smaczny.
|
|
Stół i wół proszę nie żartować kiedyś jedzenie było świetne teraz to zenada. Wystarczy poczytać ostatnie opinie na google. Bród syf kiła mogila
|
|
Tatar z maszynki, a nie siekamy widać gołym okiem.
|
|
Hmm.. do autora artykułu... jest Pan niedoinformowanym, nieprofesjonalnym, zaściankowym pseud - dziennikarzyną, duszącym się w ograniczonym brodziku towarzysko - zawodowym. Niestety nie jest to Pana wina, jeżeli nie posiada się kompetencji, wiedzy podstawowej z branży gastronomicznej jak również nie żyje się w tym środowisku i z tym środowiskiem to jak można napisać coś obiektywnego i ciekawego, opisuje się znajomych, tych których należy wspomnieć i tych którzy dali jeść za free... zajmij się Pan roznoszeniem ulotek, pisaniem ewentualnie na zamówienie... chociaż czytając te artykuliki mam wrażenie, że już pan dorabia sobie parę groszy za takie recenzje, tracąc przy tym dobre imie
|
|
z całego artykułu stòł i wòł to obecnie slaby poziom, a polecic można kardamon i ąke jedzenie w porządku
|
|
Alan Hugs. Najlepiej!!
|
|
o czym ty ***isz. kim ty jesteś w ogóle jestes. pracuje z tym człowiekiem nie pierwszy i nie ostatni raz. i nie tylko w siw z nim pracowalem. jeżeli jesteś pewny swego to ujawnij się, przyjdź i pokaż się w tym lokalu i powtórz to samo co napisałeś. ten człowiek pracował bardzo długo na swoje imię w gastronomii a to niszczysz je głupim komentarzem.
|
|
Jeśli chodzi o mięsko, ja polecam Red Rock City. :)
|
|
redaktor od tego artykułu za kotleta oddał by się właścicielowi knajpy, mało kto już tego obżartusa zaprasza
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|