![]() |
Najbardziej rozpoznawalny lubelski kucharz w Polsce???
Czy kogoś zdrowo pogięło???
Ivo "pojawiam się i znikam". Dla zorientowanych.
|
![]() |
Cały czas "nowe projekty" - może dlatego że ludzie nie chcą płacić ogromnej kasy za to tylko, że kucharzyna wystąpiła w TV :)
|
![]() |
NAJLEPIEJ TO MU SIE GOTOWALO W ACHMAN NA WITOSA. HAHAHAHAHAHAH!
|
![]() |
Oto IVO porażka. Sobota otwarcie!!! .Kelnerki nie bardzo wiedzą co polecają. W karcie brak alkoholi - kelnerki nie wiedza jakie piwa mają i w jakiej cenie. Pasta z łososiem niedoprawiona (poprosilismy sól dostaliśmy).Rosół z kaczki smaczny duża micha Carpaccio z ośmiornicy nijakie Długi czas oczekiwania . Liczę że serwetki pojawia się na stołach i przyprawniki
|
![]() |
Dobrze że nie ma alkoholu, przynajmniej nie będzie go kusiło ! Ten artykuł do darmowa reklama dla IVO, ale czy to mu pomoże, wątpię. Która to już jego kolejna knajp ?!
|
![]() |
Otwarła ???
|
![]() |
Otwórz swoją restaurację i pokaż jak świetnie sobie radzisz w biznesie. Byliśmy dzisiaj na miejscu i pomomimo braku miejsc, (tak bo tyle było osób) znalazł się stolik i kelnerki robiły wszystko aby klient nie wyszedł z lokalu.
Jedzenie pyszne, świeże, kawa bardzo dobra. Ceny przystępne. Ja rozumiem te niedociągnięcia, a wiesz dlaczego? Bo ty zapewnie nigdy nie pracowałas w tym biznesie i chodzisz po lokalach i szukasz dziury w całym. Ja wiem jak to wygląda z drugiej strony. Zapewne z czasem zostanie wszystko dopracowane, a lokal otwiera się tak szybko jak tylko można, aby zarobić, na niestety koszta prowadzenia biznesu w naszym kraju. A jak nie miałaś serwerki to trzeba było otrzeć buzię w chusteczkę higieniczną, albo poprosić o serwetkę. Przy takim nawale klientów jak dzisiaj mają naprawdę Twoje uwagi są nijakie.
Cieszę się, że wrócił do Lublina i gotuje na nowo. Trzymam za nich kciuki, a takich hejeterów nie znoszę, takich jak Ty....
|
![]() |
|
![]() |
Jadłem w kilku lokalach Ivo jedzenie jest super a osoby, które piszą negatywnie to podła konkurencja i do tego hejterzy. To naprawdę zdolny kucharz jakich mało.
|
![]() |
Bardzo cenię sobie kuchnię IVO nawet byłem w Siedlcach i nie ukrywam że brakuje mi IVO italian .Tak się składa że pracuję w tym biznesie przeszło 20 lat i od 9 lat jestem szefem kuchni . Zwielką radością przyjąłem informację o powrocie Ivo do lublina , ale jak na razie szału nie ma. Słyszałem i widziałem reakcje innych gości niestety były spójne z moimi odzuciami
|
![]() |
Otwarła?
|
![]() |
A potem tym nożem kroi?
|
![]() |
Co zrobila Michalec Chlebik?
|
![]() |
regionalną restaurację otwarła Olga Michalec-Chlebik ... Autor: sz,
czy ten analfebeta jeszcze pracuje w dzienniczku ??!!
nie ma dziwne , ze nie ma odwagi podawac swojego nazwiska
|
![]() |
Ivo Italian zmieniło nazwę na Sexy Duck i tam też pozostali wszyscy pracownicy, wiem coś o tym bo tam pracuję. Nazwę zmieniliśmy ponieważ zakończyliśmy współpracę z Ivem, nie wiem z jakiego powodu i nie mi oceniać kto w tym sporze miał rację ale wiele pracowników rozgląda się za inną pracą.
|
![]() |
W tym oto ivo sie nie da jesc, w porownaniu do tego co bylo na zielonej... jedzenie fatalne obsluga jeszcze girsza
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|