Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dania z łąki. Wielka trójka jadalnych chwastów rządzi w majowej kuchni

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 maja 2019 r. o 15:51 Powrót do artykułu
uuu to juz mamy nie jadać mirabelek i szczawiu tak jak doradzał nam jeden z liderów jedynej słusznej partii.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ale obecny naczelnik mówił że: ,,Trzeba gryźć gryźć trawę i dzięki temu zwyciężyć''...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Miałam okazje jeść sałatkę z niedzwiedziego czosnku. Jest pyszna. Tylko trzeba naprawdę bardzo uważać przy jego zbieraniu. Można się szybko pomylić i urwać zupełnie coś innego.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dziwne- w pielmieni z kurdybankiem nie występuje kurdybanek ani w składnikach, ani w wykonaniu? Poprawcie.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Używam ziół w połączeniu z niektórymi sokami. Zioła nie zawsze smakują ale w soku prawie ich nie czuć. Stosuję się do porad terapiasokami.pl/gdzie-szukac-witamin. Tak samo jest z czosnkiem, cebulą, wraz z innymi produktami w postaci soków dobrze smakują. Najważniejsze, że to działa, bo zdrowie jest bycze i energia. Na wiosnę robię sok z młodej pokrzywy na poprawę kondycji włosów i anemię.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...