W Czarciej Łapie, we wrześniu 2016 r., zamówiłem tatara. Dostałem go już zmieszanego z dodatkami i podanego na talerzu wraz z ... frytkami ...
|
|
W Czarciej Łapie w 2012 roku kucharz wyjeżdżał na salę z kawałkiem polędwicy, siekał przy stole, na życzenie podawał już mieszanego z kurkami marynowanymi zamiast pieczarek i anchois zamiast soli. To był najlepszy tatar
|
|
W Magii też podają tatara już zmieszanego. Niezły jest, ale mogliby pytać o formę podania.
|
|
Pyszny tatar jadłem w Bombardino.
|
|
Z opisanych miejsc jadłam tatara w Hadesie oraz Stole i Wole. Oba były smaczne, niestety ten w Stole był tak mikroskopijny, że po wymieszaniu skończył się po 3 kęsach (a jego koszt to zdaje się 28 zł). Na pewno w Hadesie nie był mniej smaczny, a było go więcej za rozsądną cenę. Zawsze świeży, klasyczny tatar jadałam także w Biesach.
|
|
Ja zaryzykowałem w barze centralnym i żyje
|
|
Tatar z resrauracji Szczupak LubLin tez powinien znaleźć się w tym zestawieniu ;)
|
|
Najlepszy tatar ever jest w Paniach Przodem! Nie ma lepszego w całym Lublinie! Kto nie jadł niech spróbuje:)
|
|
żarcie surowego mięsa z jajkiem pachnie mi u takiego smakosza IQ godnym chomika
|
|
Najważniejsze to świeże mięso a z tym różnie w naszym mieście jest. Tam gdzie jest mało ludzi nie ryzykowałbym.
|
|
Tatar nie dla prostaków
|
|
Najlepszy tatar jest z polędwicy końskiej.
|
|
Bistro Tancereczka! Za 10 PLN serwują dużego fajnie posiekanego tatara z udźca z dobrymi dodatkami .Polecam! Sami sprawdźcie:)
|
|
Perłowa pijalnia piwa i 16 stołów mają smacznego tatara
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|