Quantcast

Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Golonka po redaktorsku

Utworzony przez kolo, 19 stycznia 2011 r. o 12:07 Powrót do artykułu
Składniki: 1 mały Sulisz ok. 98 kg. 30 kg plasterków wędzonego boczku, 10 kg. małych cebulek, worek selera, 3 worki marchewki, beczka oliwy, 5 kg soli. Wykonanie: Sulisza zalać na noc solanką. Następnego dnia gotować 12 godzin. Zawinąć w plasterki boczku, posmarować oliwą, wstawić do piekarnika nagrzanego na 160 stopni Celsjusza. Piec, aż będą miękkie w środku. Warzywa pokroić na kawałki gotować 5 minut. Na pół godziny przed końcem pieczenia otworzyć piekarnik, rozwinąć boczek, obłożyć Sulisza warzywami, zawinąć i dopiec. Pyszności.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Składniki: 1 mały Walduś ok. 98 kg. 30 kg plasterków wędzonego boczku, 10 kg. małych cebulek, worek selera, 3 worki marchewki, beczka oliwy, 5 kg soli. Wykonanie: Waldusia zalać na noc solanką. Następnego dnia gotować 12 godzin. Zawinąć w plasterki boczku, posmarować oliwą, wstawić do piekarnika nagrzanego na 160 stopni Celsjusza. Piec, aż będą miękkie w środku. Warzywa pokroić na kawałki gotować 5 minut. Na pół godziny przed końcem pieczenia otworzyć piekarnik, rozwinąć boczek, obłożyć Waldusia warzywami, zawinąć i dopiec. Pyszności.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.