Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

"Ludzie chcą lodów rzemieślniczych, nie przemysłowych". Jak zrobić dobre domowe lody?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 sierpnia 2016 r. o 14:00 Powrót do artykułu
Ciasta tej firmy były dobre....kiedyś. Od kiedy firma zaczęła otwierać więcej punktów sprzedaży jakość produktów uległa pogorszeniu, a cena nadal wysoka.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Może już przemysłowe? Hehe.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dla mnie dzisiejsze lody to bita śmietana,one w żaden sposób nie przypominają lodów takich jak kiedyś,które robiono bez żadnych maszyn w bańkach.U osób które wyrabiały lody na podwórzu ułożona była ogromna piramida lodu przysypana trotem i to było potrzebne do chłodzenia tych lodów.To były lody one w największy upał nie rozpuszczały i nie topiły się jak dzisiejsze,te które są to nie lody.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ja robię lod sama w domu, bo te kupne, reklamujace się jako "rzemieślnicze", tych prawdziwych lodów w niczym nie przypominają... wam też polecam robić samemu, przykładowy przepis: ***s://www2.braunhousehold.com/pl-pl/porady-kuchenne/jak-zrobic-domowe-lody-i-sorbet polecam, wychodzą super smaczne 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...