![]() |
Ja sie pytam gdzie jest ta restauracja? Dlaczego tego nie napisano? Co to za reklama lokalu?!
|
![]() |
Myślę że ta restauracja jest ul. Okopowej wiza wi prokuratury ,- widać w drzwiach odbicie ,,,, ..powiem inaczej kogo stać na taki obiad za taką cenę --- jak się ma 1064 , zl. na rękę ,,,,, tylko pozazdrościć tym co mogą jeść obiady za taka kasę ..
|
![]() |
Dlaczego od razu reklama?
Bywam tam czèsto i jak najbardziej zgadzam siè z tà recenzjà.
Idz, spròbuj a potem zostawiaj komentaze,
Znajduje siè na Okopowej w kompleksie z parkingiem podziemnym.
|
![]() |
W bigmarze na okopowej
|
![]() |
Obiad zjesz za 15 zl.. Wysmienite II danie dnia..
Do tego cos do picia i masz 20zl. Stac chyba kazdego od czasu do czasu...
166 zl to cena za przekàski, I danie,II danie, deser, kawè i butelkè wina dla 2 osòb....
|
![]() |
|
![]() |
Nie przesadzajmy. 40 euro za obiad dla dwóch osób to naprawdę dobra cena. Wiadomo, że to nie jest lokal do jedzenia śniadań, lunchu, obiadu i kolacji, ale na dobry obiad co kilka dni chyba można sobie pozwolić. Po to są pieniądze, żeby z nich robić użytek, a nie całe życie zajadać cebulę z przeceny
|
![]() |
Jeśli masz pieniądze to je wydaj na jedzenie w takim lokalu co kilka dni, a na resztę dni wystarczy ci cebula z przeceny. Szpanu trzeba zadać. |
![]() |
Na pewno pójdziemy i my. Szczególnie, że można kupić pyszne sery i wędliny. Niedaleko jest inny lokal włoski. Bagatto. Opisaliśmy tę knajpkę tutaj:
http://czysmakuje.bl...a-makaronu.html
|
![]() |
To takie buty ?! ...prokuratura ?! ...łał !
Sam widzisz jak to jest być wciąż krytykowanym.
Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe, pamiętaj o tym berbeluchu.
..tym razem 5 gwiazdek ?! ...fajnie żeś sobie to wymyślił tym razem....
Jak zwykle życzę ci "smacznej okrasy".
|
![]() |
kiedy ten , kucharz gotuje jak rozmawia z klientami ?
|
![]() |
Cudze chwalicie a swego nie znacie, wstyd !
Nie ma nic lepszego niż polska kuchnia ! ...ale skąd o tym wiedzieć berbeluchowi.
Ciekawe co robi (oprócz kucharzenia) w Lublinie ten makaroniarz ?...a może uciekł przed mafią ,albo włoskim prawem.
Wartoby się tym nieco zainteresować....
Włoch w Lublinie ?! ha ha ha ! To tak jak Eskimos w Afryce....
...nie ma bata jest coś na rzeczy.....i to pod samym "nosem prokuratury".
Jak to mówią, pod latarnią najciemniej.
|
![]() |
Czy aby na przeciwko tejże restauracji nie ma zakazu zatrzymywania się ?
Jeśli takowy jest, to proszę teraz udać się do najbliższej komendy policji i donieść na siebie panie smakoszu i dobrowolnie poddać się karze. (plus punkty karne)
Wszak to zdjęcie jest dowodem w sprawie.
To że zatrzymał się pan tylko po to żeby M zrobiła zdjęcie nie jest żadnym wytłumaczniem.
Porządek musi być !
|
![]() |
Wracając ponownie do wątku prawa o ruchu drogowym, to z tego co jest mi wiadomo w Polsce obowiązuje prawo, że można kierować autem mając nie więcej niż 0,2 promila. Jeśli coś się zmieniło w tej kwestii to proszę mnie niezwłocznie poprawić.
W artykule tym jest wyraźnie napisane że sączyliście wino, a za wypitą całą butelkę zapłaciliscie ponad 160 zł.
Więc kto z was kierował ? Kto z was jest tak nieodpowiedzialny ?! ...ech !
|
![]() |
... Ostatnio edytowany 8 marca 2013 r. o 12:04
|
![]() |
Od kiedy Półwysep Apeniński leży w IZRAELU ? |
![]() |
...od 1945 roku, czyli od zakończenia ostatniej wojny światowej.
|
![]() |
Nie wiedziałem że stolicą Izraela jest Rzym, a to ciekawe. |
![]() |
Stolicą Izraela nie jest Rzym, tylko Waszyngton. Rzym to jedno z wielu miast Izraela. |
![]() |
Z tego wynika że stolicą USA jest Jerozolima. To jakiej jest norodowości Berbeluch ? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|