![]() |
moje dziecko nie dostaje 500+ bo dla cholernych pisowców ono jest z gorszego sortu i jest bardzo bogate bo mój dochód na osobę aż 800 zł a biedni ministrowie, posłowie czy senatorowie dostają, no bo jak mają żyć zarabiając tylko ok. 10-50 tys.
|
![]() |
ja tez nie dostaję 500+ bo mam 850 zł dochodu na osobę i jesteśmy za bogaci, a np. ziobro i inni biedni ministrowie i posłowie dostają dostaje bo dla pisowców są "biedni"
|
![]() |
nie mam kuźwa i nie stać mnie na opłacenie ferii dla dziecka , cholery katolickie pisowskie, a może zróbmy jaszcze zbiórkę aby dzieci ministrów ,posłów, celebrytów itp. "biedaków" mających dochód na osobę ok. 2- 50 tys czy więcej na osobę miały za co wypoczywać, bo te 500+ co dostają to im mało
|
![]() |
To zrób sobie matołku drugie dziecko a będziesz bogatszy
|
![]() |
My sobie na narty wyjazdu nie możemy odmówić i szkoda tylko, że naprawdę dobrych warunków teraz to już tylko za granicą można szukać... czeka nas więc kawał drogi, ale auto też mam przygotowane i w chemiczna-hurtownia nazamawiałem odmrażacz do szyb, zamków i inne zimowe cuda, więc mam nadzieję, że nie będziemy mieć problemów z autem po nocy
|
![]() |
My uznaliśmy, że w tegoroczne ferie nie chcemy absolutnie marznąć tym bardziej, że i tak o pięknej zimie u nas możemy zapomnieć, zamiast tego z Itaki znaleźliśmy egzotyczny wyjazd w opcji last minute i postanowiliśmy się powygrzewać na Wyspach Zielonego Przylądka, zamiast czekać z upragnionym urlopem aż do lata
|
![]() |
Rejs to genialny pomysł, chociaż pewnie podoba mi się tak bardzo bo sama też na niego wpadłam, tyle tylko, że ja dłuższy rejs po Wyspach Kanaryjskich z Itaki itaka.pl/rejsy-statkiem/pomysl-na-prezent/ wykupiłam i to jest świetna sprawa, wydaje się, że niby wypoczynek taki na statku mogłby być nużący ale tam jest tak aktywnie to rozplanowane, że nie sposób się nudzić i na statku i na lądzie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|