Już lecę, trzymajcie mnie.
|
|
...na razie nikt nie odbiera nam prawa do aktywnego wspierania WOŚP. W kręgach polityków nieprzychylnych jakimkolwiek inicjatywom jednoczącym młodzież wokół idei wspierania najsłabszych widzimy trend do odradzania, a nawet wrogości. Są to jednak osoby o ohydnym charakterze i tylko podobni im gardłują ... Osobiście nie daję żadnych pieniędzy na Caritas, ale to moja prywatna sprawa i nie obrażam wspierających organizację kościelną....
|
|
Nie stać mnie na wiele, ale w tym roku, widząc, co dzieje się ze służbą zdrowia podwoiłam datek do 100 i nie żałuję! Każdy powinien słuchać własnego sumienia, co nie znaczy, że każdy musi wspierać pana Owsiaka! To leży w sferze wolnego wyboru! W moim wieku pieniądze na niewiele się zdadzą, a chociaż innym pomogę! Mam dach nad głową, ciepło oraz wnuki często mnie odwiedzające, jak tez nowy komputer, którego pilnie się uczę! Co mi więcej potrzeba oprócz zdrowia?
|
|
Wracałem właśnie ze spaceru, kiedy nagle podbiegła do mnie jakaś młoda panna krzycząc czy "pokazać ci puszkę". Wrzuciłem 2 dychy, ale niesmak pozostał
|
|
do pozytywnej emerytki! Lepiej bys dala te pieniądze wnukom niż na narkotyki na tych wodstokach. Pomyśl głupia niepiśmienna babo, co jest lepsze i komu służy, a służy to zaśmiecaniu Polski przez wulgarności i chamstwo. On sobie nabija kasę przez takich jat ty i inne. Już nad grobem ale bez rozumu...
|
|
ja Czyściciel wystawiam na licytację kamienicę co mi ją przysądzili.
|
|
Nie panie Jak tylko Panie Ministrze, jasne? Owsiaka nie lubię, ponieważ został wytypowany przez stare służby do kontrolowanego skanalizowania poglądów młodzieży na różne sprawy, w tym na politykę przede wszystkim. Dzięki temu lemngi kręciły lody, prywatyzowały nie tylko warszawskie kamienice i przede wszystkim uniknęli kary za lata zdrady i zaprzaństwa. Odziedziczone buractwo pomijam.
|
|
I znowu te biedne dzieci zmanipulowane przez swych durnych rodziców będą marzły i żebrały dla tego pasożyta, Owsika.
|
|
ona daje 100 zł, bo podejrzewam, że jej dzieci naklepały bachorów i za darmo dostają od pracujących podatników w wuj pieniędzi z 500+ i ona nie musi już ich karmić, gdzie właśnie ja zapieporzam na te jej cholerne wnuki tj, na 500+ |
|
Babciu, módl się o rozum bo tego nie masz wcale.
|
|
Słabość intelektualne niektórych ludzi skłania ich do wysiłku skierowanego na obrażanie odmiennie widzących otaczający nas świat! A szkoda, ponieważ system edukacyjny jest otwarty na wszystkich, a pomimo to ponosi klęski.
|
|
Ale juruczek was naciaga
.. losie musza zarobic na KOlejnego Land Roverka za 250 tysi?
..
|
|
wystarczy 500+ przeznaczyć dla chorych, a młodych zdrowych rodziców pały i do pracy jak sobie naklepali bachorów
|
|
kiedy dziewczynka w Poznaniu urządziła zbiórkę na leczenie chorej mamy, za..bany Urząd Skarbowy był na drugi dzień na kontroli
|
|
Zazdrościsz mu mendo?Idx do pracy, przestań dawać na tacę to tez będziesz miał auto. Zrozumiałes scierwojadzie? |
|
no i wuj, ja pracuję baranie i teraz z 500+ za pieprzenie się i rozmnażanie dostają za darmo więcej jak ja za pracę i na wuj w tym chorym kraju pracować wystarczy naklepać stado bachorów |
|
ILE KOSZTUJE OCHRONA WOŚP ? DLACZEGO PODATNIK MUSI PŁACIĆ ZA TO?
|
|
Dominikanki obchodząc Dzień Pingwina, zebrały 5 milionów złotych na nowy dom dla swych niepełnosprawnych podopiecznych. KOSZTY ZBIORKI ZERO ZLOTYCH
|
|
Jurek i Złoty Melon, Hanka i Złoty Ratusz, Bury i Zlota Sztabka - I gra orkiestra :)
|
|
Dzisiaj szczegolnie jestem dumny że jestem Polakiem. Brawo WOŚP.
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|