![]() |
Szkoda, że nikt nie organizuje foto-konkursu p/t "Klimaty Bangladeszu w Europie", albo "Europejskie inkarnacje Detroit". Wielu młodych ludzi w Kozim Grodzie miałoby wyjątkową okazję wejść do panteonu sławnych fotografów.
|
![]() |
Tęczowe oczy lewaka tak widzą. Przeciez te zdiecia to jeden wielki blagier. Nawet przejscie z 1 Maja na targowisko wyglada jak wejscie do pieciogwiastkowego hotelu, tylko zapach jakiś taki???
|
![]() |
Obłuda. Codziennie jeżde po Lublinie i to miasta nie wyglada jak na zdjeciach. Widze zaniedbane dzieci na Lubartowskiej. Tak samo na Krochmalnej. Nie wspominam o innych patologiach. Tatary. Barkuje jeszcze informacji , ze srednia pensja w Lublin to 6000PLN netto.
|
![]() |
Na zdjęciach pięknie widać jak tętniąco rozwijającą się metroPOlią stał się Lublin POd przewodnictwem Zuka, dr Krzysztofa Zuka, ale oczywiście pisiorom nasłanym przez nowogrodzką to bardzo nie w smak.
|
![]() |
straszne te HDR-y
|
![]() |
Zwyciężyło zdjęcie "Lato w Lublinie. Beton bez zieleni "
|
![]() |
robić zdjęcia każdy dziś może ...
|
![]() |
Nie rozumiem problemu części osób. Profesjonalna fotografia jest bardzo trudnym i męczącym zajęciem wymagającym drogiego sprzętu i boskiej cierpliowści, wyczucia i talentu. Poza tym, w każdym mieście były, są i zapewne będą gorsze dzielnice. Nie ma miasta, które by ich nie miało. A do konkursu związanym z pięknem Lublina, ciężko żeby fotografowie dawali zdjęcia biedy. To mija sie z celem.
|
![]() |
Podkręcone kolory, przepuszczone przez jakieś filtry... Ściema.
|
![]() |
Piękne fotografie. Gratulacje dla autorów, za wspaniałą promocję Lublina.
|
![]() |
robić zdjęcia każdy dziś może ...po minusach widać, że trafiłem |
![]() |
Do swojego lekarza mam nadzieje trafiłeś.robić zdjęcia każdy dziś może ...po minusach widać, że trafiłem |
![]() |
Szkoda, że nikt nie organizuje foto-konkursu p/t "Klimaty Bangladeszu w Europie", albo "Europejskie inkarnacje Detroit". Wielu młodych ludzi w Kozim Grodzie miałoby wyjątkową okazję wejść do panteonu sławnych fotografów.Albo na sesje z januszami - pasowałbys idealnie na modela. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.