![]() |
Byłem na Placu Teatralnym. Było mało profesjonalnie. Wiało często amatorszczyzną. Jedyną zaletą było to, że najsmutniejszy plac Europy został ożywiony przez wspaniałą publiczność.
|
![]() |
A kto to jest Romuald Lipko? Pierwsze słyszę o tym człowieku, i to jest gwiazda sylwestra w Lublinie. :-D Żenada. :-/
|
![]() |
Dziękujemy naszym włodarzom za tak wspaniały sylwester na zakończenie 2017 roku. Tysiące ludzi obecnych świadczy o wysokiej randze koncertu. Byla to jedna z najlepszych zabaw w Polsce. Za rok prosimy też tak wspaniałą zabawę. Dziekujemy. Jesteśmy dumni z tak pięknej imprezy.
|
![]() |
Dziękujemy naszym włodarzom za tak wspaniały sylwester na zakończenie 2017 roku. Tysiące ludzi obecnych świadczy o wysokiej randze koncertu. Byla to jedna z najlepszych zabaw w Polsce. Za rok prosimy też tak wspaniałą zabawę. Dziekujemy. Jesteśmy dumni z tak pięknej imprezy.
|
![]() |
Nie kompromituj się :( Jeśli już musisz coś napisać, napisz z sensem. To raczej ciebie nikt nie zna, bo kto to jest "Gość"??? |
![]() |
za rok pewnie będzie msza święta jak się damy omamić pisuarom. STOP PIS, STOP PIS,STOP PIS
|
![]() |
Z samegorana napisałem bardzo delikatnie że ten występ był jednym kiczem , po kilkuminutowej obecności wpis zaginął. Czyżby nowy rodzaj cenzury??? Oczywiście nie używałem wulgarnych słów.
|
![]() |
Jak wielkim trzeba być kretynem żeby nie wiedzieć kto to jest Romuald Lipko!?I jeszcze beż żadnego wstydu daje publicznie wyraz swemu kretynizmowi;).
|
![]() |
Czułem się jakby to z playbacku leciało szczególnie piosenki Cugowskiego i Urszuly
|
![]() |
Renault t to już dawno powinien odjechać
|
![]() |
Kilka lat temu "Budka Suflera" zagrała koncert sylwestrowy na Placu Litewskim z playbacku. To niestety norma. Wczorajszy Sylwester w TVP2, Polsacie i TVN też był z playbacku. Artyści mają to zapisane w kontraktach. Mało wysiłku, dużo kasy. |
![]() |
Felek robi robotę. Na żywo noc komety i ciary na plecach.
|
![]() |
no ale kasa to już leci prawdziwa za to udawanie ... |
![]() |
Kolego bez przesady, w TV PiS nie było mszy tylko największy koncert. Takimi wpisami tylko psujesz sprawę. Ogarnij się i pomyśl.
|
![]() |
Noc komety wymiatala. Brawo Felicjan.
|
![]() |
Niestety, ale na ten jedyny dzień w roku Miasto nie postarało się, jeśli chodzi o oprawę muzyczną, czy wizualną. Pan Lipko i p. Wilk to jedyni artyści, których warto było słuchać.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.