![]() |
Miasto rezygnuje z fajerwerków ale popiera strzelanie mieszkańców . Powinno być tak jak co roku . Już bez przesady psy dzieci i starsi ludzie te 15 minut ***u wytrzymają .
|
![]() |
Nie ogarniam tego, czy różni się dla czworonoga huk piorunów w trakcie burzy, od huku petard?
|
![]() |
No uśmiałem się "ustaliliśmy " z jakiego terenu co roku fajerwerki? Ze straży czy policji? A komendancik milicyjny to przypadkiem niczego nie zawalił?! Jacy redaktorzy takie ustalenia...
|
![]() |
Nie ogarniam tego, czy różni się dla czworonoga huk piorunów w trakcie burzy, od huku petard?Wyglada na to, że niczym. ***s://piesologia.pl/gdy-pies-boi-sie-burzy-petard-i-innyc/ |
![]() |
A mnie stresuja szczekające na osiedlach psy i ich właściciele, którzy po nich nie sprzątają. Dlaczego mamy się podporządkować grupie właścicieli psów?
|
![]() |
2 h sylwestra, to jakaś majowa zabawa, znaczy się ch.... zabawa, a poza tym odpalą "fajerwerki zakupione przez mieszkańców"
|
![]() |
Ciekawe czy proboszcz był już u spowiedzi ,to może kłamać o niewiedzy budowy cmentarza
|
![]() |
Najwyraźniej masz upośledzony słuch. Nie jest to w dzisiejszych czasach nic niezwykłego ale zła wiadomość dla ciebie: tego nie da się wyleczyć.
|
![]() |
Trzeba kończyć z tymi nonsensownymi rozrywkami, które z atrakcją artystyczną mają tyle do czynię nią co występy wielbłądów w cyrku. Jak kogoś nie przekonują względy stresogenne zwierząt domowych to niech pomyślą o ilości emisji różnych syfów podczas spalania tej chemii. O śmieciach nie wspomnę. Do tego kolejki na Sorze...
|
![]() |
............. google : " sprzedaja nieskonczony skarb za 80 złotych "
|
![]() |
Najpierw to troche kultury przyda sie tym co sie tam bawia .tyle syfu co po miejskim Sylwrstrze zostaje to sie w glowie nie miesci a po co do tego tluc butelki to juz tylko wiedza ci co to robia.
|
![]() |
zakazac burz w tym miescie!!!! psy sie boja!!!!
|
![]() |
Mieszkam w domku jednorodzinnym i ostatnio pies sąsiada szczekał w nocy od pierwszej do trzeciej ,drugiego dnia od piątej do szóstej póżniej trzy dni przerwy i kolejna noc od około pierwszej do pierwszej trzydzieści i tak parę razy w miesiącu wiadomo człowiek się rozbudzi zdenerwuje póżniej ciężko usnąć jak się jest zdenerwowanym (wiadomo natura psia jest że ma szczekać ) ale ja się pytam do kurw... nędzy gdzie jest właściciel jeśli zdecydował się na pieska to niech go uspokoi są przecież obroże antyszczekowe niech mu założy .I tu moje pytanie -czy człowiek się nie stresuje jeśli jest wybudzany kilkadziesiąt razy w roku przez szczekającego psa w nocy ? Czy pies ma większe prawa od człowieka?
|
![]() |
Baardzo dobrze zero fajerwerkow...kto to w ogole wymyslil...chcesz sobie postrzelac strzel sobie w leb...
|
![]() |
Teraz fajerwerki to tylko w maju
|
![]() |
Dopiero Maj tyle obiecywał o dobru mieszkańców, o konsultacjach a tu o sztucznych ogniach już kolejna wersja wypadków. Ale się chłopina pogubił w tym urzędzie. Masowanie ręki, nogi i krzyża zdecydowanie łatwiejsze.
|
![]() |
Maj chciał być jak Trzaskowski a pisiorów się boi i boi się przyznać do prawdy.
|
![]() |
Maj wpadł na pomysł po co wydawać hajs na fajerwerki idioci sami niech sobie kupują bo i tak kupują a ja po cichu hajs zawinę do kieszeni pozdrawiam z Puław
|
![]() |
Bardzo dobra decyzja. Mieszkańcy chcą sobie strzelać, niech strzelają sobie na własną rękę. Przecież to kasa wystrzelona w powietrze. Lepiej dać ją na pilniejsze potrzeby
|
![]() |
Bardzo dobra decyzja. Mieszkańcy chcą sobie strzelać, niech strzelają sobie na własną rękę. Przecież to kasa wystrzelona w powietrze. Lepiej dać ją na pilniejsze potrzebyA na jakie cele przeznaczył Maj te "zaoszczędzone" pieniadze i ile to jest? |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|