![]() |
Znowusz te lampucery wyuzdane, ksiedza po koledzie nie przyjmuja tylko prawie nagie sie wyginaja w rozpuscie, a po 500+ to później lecą
|
![]() |
Tak jest, a robić to nie ma komu. Sodomia i gomoria |
![]() |
Nie rozumiem po co te artykuly z cyklu "Weekend w lubelskich klubach". Czyżby to jakaś forma reklamy tychże?
|
![]() |
La Pedaliszou playing
|
![]() |
Moja babcia mówi zę kiedys takich cyców nie mieli i nie było co pokazac,a teraz wszystko sie pozmieniało.Chce ona sobie powiekszyć biust jak myślicie pozwolic jej ?
|
![]() |
Dziewczyny wytatuowane nieciekawie wyglądają.
|
![]() |
Najwyraźniej publikują bo faceci klikają z ciekawości pooglądać laski. Nie rozumiem kompletnie tej mody na robienie z pobytu w klubie publicznego widowiska.
|
![]() |
To tak jakby jak chodzić codziennie - w tym samym niemodnym swetrze - aż do śmierci. |
![]() |
Usłyszane w MPK Jedna panienka do drugiej: no i co ja zrobię jak nie zaliczę sesji ? Druga odpowiada bez krępacji : jak to co ,zrobisz komuś loda . No comment
|
![]() |
Zapytaj na przystanku. |
![]() |
blachary, pustaki i długo nic.... materiał na udane związki i rodzinę... :) chyba tylko szybki spust w WC
|
![]() |
Jaka szkoda , ze nie mam jeszcze raz 22-24 lat.................... Pomarzyc tylko mozna!
|
![]() |
Co wy tak promujecie te kluby? Co artykuł o tym to 1000 zdjęć na raz.
|
![]() |
Z szacunkiem proszę do tych pań, to przyszłe Matki Polki
|
![]() |
Widzę na trzecim zdjęciu od końca że ktoś dziadków przyprowadził.
|
![]() |
Ta wydziarana jest dobra! Pewnie zjada partnera po zbliżeniu.
|
![]() |
Tylko całuj tak żeby nie zlizać makijażu......
|
![]() |
Ależ one są sztuczne i wszystkie na jedno kopyto, kilu gipsu na twarzy, sadza na rzęsach, wymazane oczy i te kurze doklejane pazury a o tych z tatuażem już nie wspomnę. Zero kobiecości i własnego piękna. Bez makijażu to może 1/10 z nich warta spojrzenia
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.