Jaki naród takie bestsellery. Jaki naród taki zenek..
|
|
trzeba mieć łeb aby napisać książkę o bzdetach którą jeszcze kupią naiwniacy
|
|
no i czemu ma służyć ta promocja ?
|
|
znana z tego że,...troszku starsi czają o co chodzi.grunt że pułąwy mają swoją "nioblistke"
|
|
....filmu jeszcze nie planuję obejrzeć, ale faktycznie książka warta przeczytania ze względu na wartkość narracji oraz ciekawego posługiwania się słowem. Temat raczej drugorzędny i w guście miłośników różnych tasiemców dla garkotłuków w postaci "M ja Miłość" lub "Ojciec Mateusz"! Nie mniej jednak napisana bardzo ciekawie....
|
|
a gdzie #me too??
|
|
Wstydzę się,że z Puław.
|
|
Czy jest jakiś reżyser, który umie nakręcić DOBRY film, w którym się nie jebią? Serio, już nie potrafią?
|
|
Ja bym to nazwał filmem o porwaniu, gwałcie i Syndromie Sztokholmskim.
Film jest reklamowany jako film erotyczno-romantyczny dla kobiet, opowiadający o namiętności i miłości.
Widocznie dzisiejsze Polki skrycie marzą by być porwane i gwałcone przez obcego typa, o ile jest przystojnym i bogatym Włochem bo jak dla mnie przypomina obleśnego hindusa,więc jak wspólczuje wszystkim facetom które mają kobiety podniecjaace sie tym gniotem
|
|
Czy jest jakiś reżyser, który umie nakręcić DOBRY film, w którym się nie jebią? Serio, już nie potrafią?Chyba nie jesteś w temacie, bo ta książka jest o niczym innym, wyłącznie o ***iu. Więc raczej ciężko byłoby zrobić film bez tego, nieważne jaki reżyser wziąłby ten shit na warsztat... |
|
Jakbym była z Puław, to bym się pochodzeniem tej "autorki" nie chwalila raczej...
|
|
Nie wiedziałem że ta pani która myślę jest bardzo niedowartościowana pochodzi z Puław, jak to mówiła "przerobiłam sobie piersi na większe bo wyglądały jak mysie ryjki" nie zapomnę tego tekstu,ale trzeba być zakompleksionym żeby mieć takie spojrzenia na życie. Dużo dobra i pomyślności pani Blanko
|
|
Powiesciopisarka??? Bła ha ha ha chyba autorka książki i na tym bym zakończył. Znam z widzenia jest w moim wieku kariera każdy wie jak sie ja robi show-biznesie podobno nie odpuszczala żadnemu A teraz powiesciopisarka no klikajcie narody ciekawe czy w Ogóle ona to sama napisała bo po szpulkach to smiem wątpić. No szok powiesciopisarka bła ha ha ha
|
|
Wreszcie wielka literatura dla salutujacych Rzymian
|
|
Mamy następna noblistkę, na bank, przepraszam, na blank.
A tak na serio, przy okazji bardzo ładna metamorfoza Pani AM Siekluckiej z Lublina, szkoda, że w lubelskiej gazecie nie ma z nią wywiadu lub na przykład z jej rodzicami lub partnerem bardzo zasłużonym dla lubelskiej kultury. Wróżę jej wielką karierę!
|
|
....filmu jeszcze nie planuję obejrzeć, ale faktycznie książka warta przeczytania ze względu na wartkość narracji oraz ciekawego posługiwania się słowem. Temat raczej drugorzędny i w guście miłośników różnych tasiemców dla garkotłuków w postaci "M ja Miłość" lub "Ojciec Mateusz"! Nie mniej jednak napisana bardzo ciekawie....Ciekawie napisana? Ja pier... A przeczytałaś jakąkolwiek inną książkę w życiu?? |
|
Mimo, że znam szanownego Ojca Pani Anny Marii, a nawet miałem przyjemność poznać jet przesympatycznego i utalentowanego partnera z Lublina (poecam sztukę z jego udziałem poświęconą Coehnowi w LDK), nie zamierzem ani czytać prozy ani oglądać tego filmu. Szkoda czasu oraz pieniędzy na tego rodzaju filmy - bzdety. Ale z upodobaniem czytam przezabawne komentarze na róznych forach, gorąco polecam.
|
|
Obejrzałem trailer. To jakiś film marynistyczny? Ciągle tylko jakieś łódki płyną filmowane z drona.
|
|
Tak, to marynistyczno-kopulacyjny, paraboliczny obraz, głęboko zanużony w genitanej metaforyce.
|
|
Alez wylew zlosci i zazdrosci. Komus ze wsi pulawskiej sie udalo, to trzeba zmieszac z blotem. Blotem, w ktorym ci wszyscy zakompleksieni impotenci i rozpasle lochy stojw po kolana. Codziennie. Ja tam sie ciesze, ze ktoscma inne spojrzenie na swiat niz ci zawistni ludkowie. Oczywiecie zwraz posypia sie lapki w dol. Coz, lapki (i nie tylko panowie) w dol. Sa przyjemniejsze rzeczy do robienia na tym swiecie niz czytanie tych komentarzy. Tak. Pisze o seksie.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|