![]() |
A jak już kupisz auto to aby wyczyścić filtr paliwa w zbiorniku pan w serwisie musi podłączyć auto do komputera żeby było drożej mi zaproponowano blisko 500pln i zmieniłem prężnie rozwijający się serwis
|
![]() |
Samochody sprzedają się świetnie. Klienci mocno dzwonią do dealerów. Ci coraz częściej optymalizują kampanie marketingowe calltrackerem poprawiając docieralność. Okazuje się, że można w ten sposób skuteczniej wykorzystać działania marketingowe i efektywniej dotrzeć do klienta.
|
![]() |
Nie opłaca się prywatnie kupować nowego samochodu. Zbyt duża utrata wartości w stosunku do przejechanych kilometrów. Niezawodność i bezawaryjność nowego samochodu też wcale nie jest większa niż używanego kilkuletniego. Koszty przeglądów i napraw eksploatacyjnych w ASO też dużo wyższe, a serwisowanie poza ASO grozi utratą gwarancji.
|
![]() |
to prawda ja też kocham nowe auta bo wiem że nikt przede mną nim nie jeździł i licznik pokazuje 0 km to jest super uczucie. Miesiac temu kupiłem rextona w salonie i czuję się spełniony, teraz tylko eszcze syna musze spłodzić,
|
|
|
![]() |
auta dobre , SERWIS byle naciągnąć na kasę, wymiałem OLEJ wymienili FILTRY powietrza, czyste
|
![]() |
KIA tak ma rok i zapchany filter i zamiast w ramach gwarancji to ODPŁATNE CZYSZCZENIE, ale jest sposób PISEMNA SKARGA DO KIA
|
![]() |
***lublin.naszemiasto.pl/artykul/czytelnik-w-komisie-samochodowym-w-lublinie-stracone,3151867,art,t,id,tm.html
|
![]() |
"polacy-kochaja-nowe-auta" - za 2500 na reke , kupić BMW z 2018 full pakiet czy Hondę Type-R ? doradźcie , w końcu Polacy MASOWO kupują NOWE AUTA według tej szmatławej gazety
tak, to ma być jako drugie a nawet trzecie nowe auto
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.