![]() |
debile oderwani od rzeczywistości
|
![]() |
Osobiście nie widzę problemu jeżeli zapłacą wszyscy. Włącznie z tymi, których woza kierowcy służbowych samorządowych aut.
|
![]() |
Zapewne wszystkie firmy, sklepy bardzo szybko by się ewakuowały z takich stref. Zostali by sami mieszkańcy, którzy dostali by specjalne karnety na wjazd swoimi golfikami w tedeiku.
Halo tu ziemia.
|
![]() |
To i komunikacja miejska niech płaci :D a tak na poważnie to wszystko standardowo zaczynają od pupy strony. Najpierw to niech zrobią odpowiednią infrastrukturę i komunikacje miejską, a nie od opłat zaczynają.
|
|
|
![]() |
Ciekawe ile kasy płacą kraje za nadmiarową emisję CO2 ze swoich czynnych wulkanów.
|
![]() |
komentarz z 8.18 - 100/100
|
![]() |
Oto sposób na ograniczenie korków w mieście - wjazd do centrum elektrykiem, czyli biedota do mpk a bogaci niech jeżdżą swoimi gdzie chcą, jak chcą, za free.
|
![]() |
To wspaniale, mnie stać, a was? PS. I tak nie kupuję nic w centrum, dla zasady. Niech te sklepy padną. Może wtedy biurwy pójdą po rozum do głowy.
|
|
|
![]() |
Ból dupy samochodziarzy za 3... 2... 1...
|
![]() |
Mam nadzieję, że ten nieszczęsny wynalazek dla frajerów, jakim są hybrydy, również będzie płacił.
|
![]() |
Juś to widzę. Mnie pasuje, bo miasta są tak zorganizowane, objazdami, by jechać przez centrum od Poznania, po Chełm, tak jest. Zakażą, to objazdy może będą przyjaźniej oznakowane?? |
![]() |
Rząd tylko ustawy w nocy przyjmuje, a ciemny lud placi, płaci i płaci
|
|
|
![]() |
To jak to jest smog jest dobry czy zły !?
|
![]() |
Bardzo dobry pomysl
|
![]() |
bardzo dobrze , bo niektórzy jakby mogli to i do kibla by s... jeździli.
|
![]() |
Był już pomysł, by tak jak w Niemczech wprowadzić naklejkę strefową. Niewiele kosztuje, ale jej brak może skończyć się sholowaniem auta. Ja na wszelki wypadek sprawilem ją sobie (polski numer rejestracyjny) ok. 40zł z przesyłką. Można zobaczyć, że kiedyś i na czerwonej "zone 2" można było się dostać do centrum. Teraz pozostało niewiele miejsc dla żółtego "zone 3". Czyli posiadaczy starych diesli. Mój benzyniak w tym roczniku łapie się na zielone "zone 4". Mogę swobodnie śmigać po całych Niemczech. Ale już jest niebieski "zone 5" dla hybryd :(. Powinni to ujednolicić w UE, bo dwadzieścia naklejek na szybę, to trochę przesada :( W Austrii mają inne naklejki.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.