![]() |
ona może i będzie miała wielkie pieniądze za to my po jej decyzjach nie za wielkie
|
![]() |
Trzeba stwierdzić że lekko odbiega od standardów wizerunkowych bankowości państwowej stworzonych przez prezesa Glapińskiego. Niby nie pracownik NBP ale otoczenie "króla gór pieniędzy " już nie będzie takie jak kiedyś. Liczymy na pełną niezależność ...... co ja plotę. Zagalopowałem się. No ale jak widać z pomocą Nowogrodzkiej UMCS pokonał SGH.
|
![]() |
Tam nie ma żadnych standardów oprócz nakazów pisowskich.
|
![]() |
Teraz rozumiem hasło Dobra Zmiana. Jest ona dobra ale dla PiSowców co się pchają do koryta. Im nie brakuje a nawet się przelewa. A przeciętnemu Kowalskiemu funduje się podwyżki, inflację i Ruski Ład. Czad pogonić tych darmozjadów.
|
|
|
![]() |
Pecunia non olet.
|
![]() |
"O krok od dużych pieniędzy" - dlaczego od razu pomyślałem ze znowu ktoś z PiSu się dorwał????
|
![]() |
Rozwalają wszystkie instytucje jak bolszewicy. Kłamstwo, inwigilacja, niszczenie prywatnych firm i rolników, stołki dla swoich itp. Oni czyli PIS zgotowało nam ten los.
|
![]() |
NO TAK, A PRESTIŻ SIĘ LICZY? A WPŁYW NA LOSY KRAJU I ŻYJĄCYCH W NIM LUDZI? ZA PARĘ SREBRNIKÓW I GOTOWI NA WSZYSTKO
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.