Daliśmy d_u_p_y. Lublin udowodnił swiatu że jest zaściankiem.
|
|
Pan Poseł Jarosław Żaczek jest Wiceministrem Rolnictwa
|
|
łaska boska, że niema wśród nich barwińskiego
|
|
nie lubię psl-owskiej mafii- jest gorsza tylko mafia psldup
|
|
gorsza jest pisowska mafia
|
|
To ciekawe, dlaczego więźniowie głosowali na PO ?
|
|
a już myśleliśmy że nas nikt nie docenił ale z mafią psl-owską a w przyszłości po-psl-owską nie mamy szans bo po ich żądach nawet kościoły sprywatyzują
|
|
Lublin to ciemnogród, dlatego ciesze się, że wyprowadziłem się z tego miasta. Myślę, że po tych wyborach "wykształciuchy" obudzą się i pokażą jacy naprawde są miszkańcy tego wspaniałego miasta. Trzymam kciuki, i może już niedługo będę mógł z podniesioną głową powiedziec gdzie są moje korzenie.
|
|
jest też moim kolegą
|
|
a ja nie lubię durnych komentarzy na forum .
|
|
to nie czytaj forum bo tu innych nie ma.
|
|
a na kogo głosowałaś? jeśli nie na PiS to nie udowodniliśmy tylko ONI UDOWODNILI - Ci, którzy głosowali na PiS. Ja się nie poczuwam, głosowałam na PO. a tak po drugie to nie Lublin tylko wszystko dookoła jest zaściankiem. W Lublinie wygrało PO. Lublin nie jest zaściankiem od zeszłego roku (zmiana władz) i zaściankiem już nigdy nie będzie, za to będzie (już jest) fajnym miastem w którym chce się mieszkać i żyć :) Nie mówcie "zaścianek" o moim ukochanym mieście :( to jednak jakby nie patrzeć przykre, szczególnie że władze naprawdę się starają, ale 8 lat nie tak łatwo odrobić. Szczególnie w rok czasu. A jeszcze będzie przepięknie :) POzdrowienia :)
|
|
JESTEM CIEKAW BARDZO A MOżE BY TAK ZMIENILI ORDYNACJę WYBORCZą żEBY GłOSOWć NA CZłOWIEKA A NIE PARTIę ALE DO TEGO TRZEBA MIEć JAJA A NIE żYć NA KOLANACH
|
|
jestem za zmianą ordynacji,śmieszne poparcie uzyskała Nelly i jest posłem wybrańcem narodu.Nie uważam aby posłowie poprzedniej kadencji cokolwiek uzyskali dla naszego regionu.Dopiero przed wyborami wyszli z gabinetów,poprawiło się im NA DIECIE POSELSKIEJ
|
|
jeśli tego nie załatwią to niech oddadzą już teraz mandaty
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|