Oby mniej w polityce takich kobiet jak Strojnowska. Strojnowska jest "piątą kolumną męskiego szowinizmu". Przez takie kobiety, szansa na realnie większą reprezentacje Nas kobiet w życiu publicznym jest minimalna.
|
|
Pierwszy kłamca wśród hazardzistów to Sobczak.Jego każdą wypowiedż i czyn należy sprawdzać.Taki człowiek powinien byc wyizolowany ze społeczeństwa.Reklamuje się z samolotem,chyba za to ,że bierze solidną gażę w Świdniku,jężdzi służbowym samochodem i posługuje się służbową komórką.Natomiast na sesjach sejmiku oświadczał ,że lotniska w Świdniku nie będzie,bo nie miał pojęcia co się tam dzieje.Transport ze swoim podopiecznym zawalił,BO NIE MA POJĘCIA O ZARZĄDZANIU.MARSZAŁEK RATUJĄC MU SKORE ROZWIĄZAŁ DEPARTAMENT TRANSPORTU.Smutny widok gdy się patrzy na tego małego człowieczka.Gdy go ludzie wybiorą to oznacza urząd zakłamany!
|
|
Dobre, dobre bo w Zamościu Zamojski jest na ulotkach wyborczych PSL, czyli wiedza kogo wspierać hehe.
|
|
PO na wsiach? Średnio mi się to widzi. Ja wolę nowych ludzi do samorządów, starzy nic już nie zrobi, bo mieli swoją szans i ją zmarnowali. Na facebooku dostałem linka do strony fajnego kandydata: http://sebastianjablonski.blog.onet.pl/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|