Brawo Sprawka!! Wojciechowski za często się przemalowuje.
|
|
Jeden drugiego wart w tych swoich obietnicach. Niech najpierw zaloza wlasne firmy, a pozniej sie biora za pomoc i radzenie innym. |
|
I tak to nam w 2010 roku kandyduje: 2 z PO, 2 z PSL (nie wiem czy Zdzicho w końcu będzie), 2 z SLD i jeden człowiek prawicy... Farbowane liski.
|
|
[tak brawo Pan nauczyciel zawodu Sprawka
Taktworzmy miejsca pracy poprzez socjalne dyrdymaly
trzeba ekonomisty, a nie kalesony
podatki lokalne nie maja wiekszego znaczenia dla nowych firm, to jest zus i pit lub cit
trzeba sciagac do lublina inwestorow i wtedy bedzie wiekszy rynek zbytu
|
|
Trzeba ekonomisty!!!! Buuuuhahahahahahahahahahah... ale masz ekonomistę w ratuszu Pana Prezydenta Żuka!!!! A Lublin kwitnie szczególnie przez następujące działania ekipy Żuka i Wasilewskiego: - likwidacja cukrowni, - zatrudnienie w ratuszu "bogatych studentów" którzy wpłacali na kampanię Palikota, - ukończenie budowy stadionu (na który kasa leży i czeka w RPO od 3 lat), - budowę obwodnicy, - budowę aquaparku, - przebudowie Pl. Litewskiego. Jeżeli o czymś zapomniałem to przepraszam bo tyle było dokonań dr Wasilewskiego i ekonomisty Żuka. ps. ah tak - a strefa ekonomiczna kwitnie (szczególnie Ball Packing...) |
|
Wojciechwskiego to trzeba w inkubator wsadzić, hehe
|
|
Panie Sprawka tak trzymać, miastu są potrzebne konkrety a nie wieczne obietnice i podróże służbowe za pieniądze podatników. Czas skończyć z wiecznymi aferami i podnieść to piękne miasto.
|
|
Wojciechowski..., a kto to...?
|
|
Wobec tego kto? Bieńko? Na bezrybiu i rak ryba... Tak od dłuższego czasu zastanawiam sie czy nie zagłosować na niego... W końcu i wykształcony i dyrektor a więc umie zarządzać ludźmi... Może akurat sie sprawdzi jak prezydent Lublina... PSL nie jest taki zły...
|
|
Wojciechowski prowadzi swój biznes od kilkunastu lat. Prowadził biuro handlowe i obrotu nieruchomościami. Jako jedyny kandydat w Lublinie ma doświadczenie biznesowe.
|
|
Dla Lublina potrzebny jest menadżer, który zna się na kierowaniu zespołami. Kiedy trzeba pochwalić a kiedy trzeba zrobić opr. Ja popieram Endriu Bieńka trochę się chłopak na tym zna.
|
|
Co starzy kandydaci mogą obiecywać młodzieży?? Oni nie znają naszych realiów, nie orientują się w naszych potrzebach. Młodzi ludzie potrzebują młodych kandydatów. Mój chłopak pokazał mi stronę jednego kandydata do sejmiku, sami zobaczcie:
http://sebastianjablonski.blog.onet.pl/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|