Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Gotowanie z vip-ami

16 czerwca na lubelskim deptaku wielka impreza Dziennika i Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników
Tego jeszcze w Lublinie nie było. Na zakończenie Dni Lublina deptak zamieni się w wielką restaurację. Przy 10 stanowiskach do gotowania staną znani i lubiani mieszkańcy miasta. Już zdradzamy, że gotować będą m. in.: Izabella Sierakowska i prof. Maria Szyszkowska, Krzysztof Cugowski i Jerzy Rogalski, Leszek Mądzik, prezydent Andrzej Pruszkowski i wiceprezydent Zbigniew Wojciechowski. Lubelskim vip-om pomagać będą zawodowi kucharze z najlepszych lubelskich restauracji, zrzeszeni w lubelskim oddziale Stowarzyszenia Kucharzy i Cukierników. W ciągu godziny uczestnicy będą musieli z tych samych składników stworzyć kulinarne arcydzieła. Oceni je loża smakoszy, złożona z przedstawicieli lubelskich mediów i wybierze autorów najciekawszej potrawy. W głosowaniu wypowiedzą się też mieszkańcy Lublina, którzy wybiorą \"najsmaczniejszego” vip-a. Gotowanie z vip-ami rozpocznie się w niedzielę 16 czerwca, o godz. 14. Sponsorami kulinarnego święta są: Multi Frigo, Macro, Zakłady Mięsne Marysin i Podravka.

Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama

WIDEO

Reklama