![]() |
Widziały gały na co głosowały. Mieszkańcy Lublina są wam wdzięczni za utrudnianie życia i skrzywdzeniem nas w ostatnich wyborach waszym wyborem. Polska w ruinie.
|
![]() |
Mogliby chociaż powyciągać z krzaków stare Ursusy. Bo widząc tychże rolników jadących w miarę nowymi (drogimi) maszynami mam mieszane uczucia co do ich intencji.
|
![]() |
Istnieje w ogóle jeszcze jakaś grupa społeczna która nie ma dość obecnego rządu? Poza emerytami których w stosunkowo prosty sposób Kurski jest w stanie nakarmić telewizyjną propagandą?
|
![]() |
Istnieje w ogóle jeszcze jakaś grupa społeczna która nie ma dość obecnego rządu? Poza emerytami których w stosunkowo prosty sposób Kurski jest w stanie nakarmić telewizyjną propagandą?Banksterzy a także ci co siedzą i pierdzą w stołek ale z zasiłków wyciągają więcej niż listonosz z 30-letnim stażem. |
![]() |
No tak, tu nie będą pałować jak kobiety na strajku, bo ci mogą oddać !!
|
![]() |
A media takie jak Onet, wp i Interia nic nie piszą o proteście rolników...
|
![]() |
Zamiast blokować przejazd tak zwanym zwykłym ludziom, powinni zablokować Urząd Wojewódzki oraz protestować pod rezydencją doktora Krzysztofa Żuka (wcześniej speca od uszczuplania majątku państwowego, w tym dotyczącego rolnictwa, pod hasłem prywatyzacji). Notabli zostawiają w spokoju, za to tworzą problemy mieszkańcom Lublina.
|
![]() |
Miałbym przejmować się problemami przedsiębiorców niekoniecznie zainteresowanych życiem społecznym kraju w aspektach niedotyczących tylko ich spraw osobistych? Byli równie zacietrzewionymi obrońcami kobiet maltretowanych metalowymi prętami przez bandziorów? Solidaryzowali się z okradanymi przez obecnych administratorów kraju i protestowali przeciw rozdawnictwu? Nadal utrzymują kontakty z osobami popierającymi ten nierząd PiS? Radzę sobie finansowo, a jeśli zajdzie potrzeba, to podniosę ceny świadczonych usług do poziomu mnie zadowalającego! A bez naszych usług mało kto może się obyć!
|
![]() |
Zamiast blokować przejazd tak zwanym zwykłym ludziom, powinni zablokować Urząd Wojewódzki oraz protestować pod rezydencją doktora Krzysztofa Żuka (wcześniej speca od uszczuplania majątku państwowego, w tym dotyczącego rolnictwa, pod hasłem prywatyzacji). Notabli zostawiają w spokoju, za to tworzą problemy mieszkańcom Lublina.A ty nie na proteście? Jako największy forumowy burak, byłbyś świetnym statystą. |
![]() |
Czy rolnicy mogą przy okazji pochwalić się mieszkańcom ile płacą kwartalnie KRUSu i zestawić to ze składkami płaconymi przez ,,miastowych'' do ZUS. Gwarantuję wtedy wam pełne poparcie !!
|
![]() |
lekko przytępawy pisiorek chyba nie wie, że to nie przeciwko Żukowi protestują a przeciwko jego pupilkom z PisZamiast blokować przejazd tak zwanym zwykłym ludziom, powinni zablokować Urząd Wojewódzki oraz protestować pod rezydencją doktora Krzysztofa Żuka (wcześniej speca od uszczuplania majątku państwowego, w tym dotyczącego rolnictwa, pod hasłem prywatyzacji). Notabli zostawiają w spokoju, za to tworzą problemy mieszkańcom Lublina.A ty nie na proteście? Jako największy forumowy burak, byłbyś świetnym statystą. |
![]() |
... prosowiecka agrounia wydyma hetmanowy prosowiecki ZSL ? Spalił się KIJOWSKI z KOD czas na KOŁODZIEJCZAKA?
|
![]() |
Zawsze malo maja dopłaty caly sprzęt i jrszcze zle kskby sie o zap...dalali w sadach bez sprzetu i recznie to by nie było czasu na strajkowanie
|
![]() |
SPRAWDZAM!!!! Nie badz pan cienkim TW-bolkiem Kolodziejczak!!!! pokaz kwity, kto pana finansuje, kogo pan reprezentuje, bo na pewno nie polskiego rolnika ....
|
![]() |
Lewica razem z Agrounią? Groźny to czas, gdy Moskwa gra w otwarte karty. Jeśli ktoś jeszcze się łudził, że lewica może funkcjonować w oderwaniu od dawnych mocodawców, to czas na pobudkę.
|
![]() |
HETMAN !!! wracaj z Brukseli!!!! ZSL upada !!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|