![]() |
ci kolesie są żenujący, ile można ślizgać sie na popularności ojca. nie nagrali zadnego sensownego przeboju a mimo to cały czas są lansowani. ja przeciez jest tylu utalentowanych muzyków tyle ze bez pleców. męczy mnie oglądanie takich grajków.
|
![]() |
Wole Disco POLO.a ci wielcy wykonawcy ogólnie grani są ŻAŁOŚNI.
|
![]() |
Jacuś to znajomy Gośki Szpitun która była na etacie w tym brukowcu!!!taki lans!!! dla małolatów a Bracia i te rzekome przeboje to piosenki dla nastoletnich dziewcząt grane w komercyjnych radiach !!! w Trójce te ich przeboje skończyły w poczekalni listy i nikt tego chłamu nie puszcza.
|
![]() |
Beznadziejne rzępolenie,którego nie można nazwać muzyką,totalna kicha ,cała ich "radosna twórczość" to zasługa tatusia,który też ostatnio nie wie kiedy ze sceny czas zejść i obstawia wszystkie chałtury jakie mu wpadną
|
|
|
![]() |
Nie można tak bez złośliwości? Nie chcesz nie słuchaj... A ja uważam, że chłopaki mają talent, gratuluje i życzę dalszych sukcesów. Płyta jest ok, szczególnie te mocniejsze kawałki jak "krzyczę", "obojętność", "SLY" .
|
![]() |
Dobra nagrali płytę która jest dobra albo zła , ja tylko chciałem pokazać pewne układy i zależności ! menadzer jego żona jej kolega ...żeby gdzieś zagrać żeby napisali żeby puścili w radiu....
|
![]() |
Ale jad się z was leje, masakra.
Rzygać mi się chce jak czytam wasze wypociny.
|
![]() |
Gratulacje dla braci z wlkp .Zrobcie kariere taka jak ojcieca nawet wieksza tego wam zyczy henry
|
|
|
![]() |
hmmm.. A wlasnie ze Trojka zostala przeze mnie przylapana w ostatnim tygodniu na graniu ich piosenki, "nie mow hop zanim nie przeskoczysz" |
![]() |
Jak dla mnie to nie są żadne układy CZŁOWIEKU (?), tylko zwykłe wykorzystanie talentu pani Małgorzaty Szpitun w momencie, gdy chłopaki wolą tworzyć muzykę, choć teksty ich własne także się pojawiają. To takie dziwne, że chcą pracować z fajnymi, zdolnymi, znanymi sobie i zaufanymi ludźmi?
Zastanów się zanim wylejesz swoje żale następnym razem. Komentarze o 'karierze dzięki ojcu' pozostawiam, bo już po prostu szkoda gadać... są ludzie, którzy jadą na nazwisku, oni zawsze z tym walczyli, a takie zarzuty są wobec nich bezpodstawne, ponieważ mają ogromny talent i tworzą świetny zespół razem z Tomkiem Gołębiem i Krzysztofem Patockim. Najlepszymi muzykami sesyjnymi w Polsce.
Płyta jest baaaaaaaaardzo dobra i chwała im za to, że chce im się jeszcze próbować w tym kraju...
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.