Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ja mam u siebie fotel i podnóżek z gala collezione. Bardzo wygodny, nie raz już na nim zasnęłam czytając książkę :)
Odpowiedz
Ja polecam ten fotel zrozkładany, jest wygodny do spania, ma pojemnik, nowoczesny kształt i zajmuje niewiele miejsca: ***s://dmsm.pl/products/fotel-tapczan-sofa-rozkladana-75x185-miki
Odpowiedz
Poszukuję osób do współracy w zamian za 10% prowizji od klienta. Produkuję nowoczesne drewniane i metalowe meble na wymiar. Za zakup klienta któreg znajdziesz otrzymasz 10% od kwoty, którą wyda.  nowoczesne meble na zamówienie   Odwiedź naszą stronę i zapoznaj się z asortymentem. Jeśli Twój klinet zamówi stół za np. 4 tyś zł to Ty otrzymujesz 400 zł prowizji.  Pozdrawiam, Piotr
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...