![]() |
Niech więcej przybywa tych ciapatych do nas to szybko zobaczymy co to prawdziwe zamachy terrorystyczne.A z ostatniej chwili- Tunezyjczyk odpowie za zabójstwo tego chłopaka.
|
![]() |
Ciapaty zaciupał Polaka a te kretyny napierdzielają w policjantów. Czy to normalny człowiek jest w stanie pojąć?
|
![]() |
Żeby nie było , nie jestem zwolennikiem "multikulti" ale są jakieś granice rozsądku. Ten tunezyjczyk nie był typowym pasożytem , pracował , płacił podatki. Można się tylko domyślać że został zaszczuty i sprowokowany przez lokalnych "patriotów". Dlaczego nie mówi się o dokładnych okolicznościach tego zdarzenia. Każdy ma prawo bronić swojego domu , biznesu itp. Ta sytuacja jak w Ełku coraz bardziej przypomina hitlerowskie Niemcy przed 1939r.
|
![]() |
Dresiarz wrzucił petarde do kebaba i jego pracownicy bronili lokalu. Tu wina jest po stronie tego kolesia z Ełku. Sprowokował.
|
![]() |
Rząd PSL-PO chciał sprowadzić do Polski 70 tys. imigrantów. Jak wyglądałyby wtedy święta chrześcijan w Polsce?
|
![]() |
Dresiarz wrzucił petarde do kebaba i jego pracownicy bronili lokalu. Tu wina jest po stronie tego kolesia z Ełku. Sprowokował.
Jeßli to prawda, że koleś wrzucił do knajpy petardę , szczęście że nie granat, to wygląda na to, że był to taki mały zamach terrorystyczny.
|
![]() |
Kupując kebaba zapraszasz do domu araba !!!
|
![]() |
nie wiedzialem ze sylwestrowa balanga to chrześciańskie swieto ?czy rzucanie petard do lokali gastronomicznych w ktorych są ludzie to nasza nowa świecka a moze chrześciańska tradycja?
|
![]() |
Jak sąsiada petarda wystrzelona w Sylwestra wpadła mi pod balkon to jak to traktować?
|
![]() |
A swetru z koleżanka wypoczywa w Portugalii - i już Sejmu nie okupuje.
|
![]() |
Gdyby to tunezyjczyk wybił szybę w barze, ukradł napój a na koniec wrzucił petardę to może i bym uwierzył, że w Polsce obcokrajowcy są niebezpieczni. Ale idąc do domu wieczorem bardziej obawiam się grupki tępaków w patriotycznych dresach, niż ciemoskórych... bo taka prawda, ze w Polsce to Polacy zachowują się jgorzej niż imigranci w Niemczech
|
![]() |
Ten co zginął też nie był nikim innym jak zwykłym bandziorem. Naraził zdrowie, a może i życie osób przebywających w lokalu. Trafił na równych sobie, więc zapłacił wysoką cenę. Może naszbyt wysoką.
Swoją drogą, uważam, że fajerwerki w rękach niedpowiedzialnych często pijanych osób sa jednym z największych zagrożeń. Co do zabójców, trzeba mieć na uwadze, że działali 1) w obronie własnej, 2) w afekcie. Nie ma żadnego znaczenia kolor skóry
|
![]() |
Co za różnica jaka narodowość: Z jednej strony człowiek pracujący , płacący podatki w PL z drugiej zwykły bezmózgi dres który sam się o to prosił. To jest dla mnie oceną sytuacji a nie kolor skóry.
|
![]() |
za całą sytuacje winny jest prezesik kaczor, tylko one zieje nienawiścią do obcokrajowców jak i do do własnych rodaków mających inne poglądy.
|
![]() |
Precz z Kaczyńskim i jego banda oraz z Solidarnością |Dudy. Pieprzone solidaruchy wszystkich na szafot.
|
![]() |
Mnie pod oknem zaczęli petardami walić już około 20. I co miałem wyjść z nożem i posiekać paru bo mnie sprowokowali?
|
![]() |
Do wnętrza chyba nikt ci nic nie wrzucił.
|
![]() |
Tego mordercę muslina przerobić na karmę dla świń. Pozostałych trzech deportować. Tak powinno być, skoro zamiast zadzwonić na policję, czy dać przez łeb przysłowiowym kijem, od razu zabijają człowieka!
|
![]() |
Ten Tunezyjczyk jest MORDERCĄ i TYLE !!!! Przestań pie...ć głodne kawałki cymbale. Fakt jest FAKTEM, a faktami się nie dyskutuje. |
![]() |
...i co wrzucenie czegokolwiek do wnętrza to jest dla ciebie psychopato powód do mordowania kogokolwiek ? Powinieneś siedzieć w psychiatryku, a nie posty pisać barani łbie. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|