Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koalicja Obywatelska : zastępca prezydenta kandyduje na prezydenta

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 31 sierpnia 2018 r. o 20:18 Powrót do artykułu
Bujdny na resorach :D dziki sen sołtysa rzmijana w realizacji z atomowymi ogórkami !!!
Odpowiedz
A milicjantom nie przeszkadza to, że PO wspierało Stefaniuka i Biereckiego z PiS-u i to ,że członkowie PO odbywają razem wycieczki. Więcej, tak byli zafascynowani pisowskim namiestnikiem na to miasto ,że razem z Godlewskim z SLD , glosowali za podwyżką Stefaniukowi. No, ale wiadomo milicjanci nie za bardzo wiedzą i pojmują o co tu chodzi.
Odpowiedz
Aha, rozumiem , że Zdzichowi Kozlowskiemu nie przeszkadza ,że Litwin popiera Stefaniuka i jest koalicja POpis w Białej. Oj Zdzichu , spodziewałem się po Tobie więcej rozsądku. Zdzisiu zapisz się do Pisu, tam będzie Ci najlepiej.
Odpowiedz
Zbyt wiele osób zawiodło się na PO i SLD, żeby po raz kolejny zagłosować na ludzi którzy przez cztery lata kolaborowali z pisiorami. Stefaniuk ponownie wygra, będzie koalicja a stara nomenklatura będzie dalej dymana.
Odpowiedz
Pośle Żmijan , skoro jest tak źle to dlaczego dalej jest koalicja pis-po ? Darek twierdzi ,że wszystko układa się wspaniale. Czyli co ? Robimy z wyborców ponownie idiotów?
Odpowiedz
Rozumiem, żeby popierać PO w wyborach do sejmu ,ale w wyborach samorządowych ? Vanessa z PO dalej robilaby w sklepie, Demczukowa siedziałaby na bezrobociu, ale dzięki wspieraniu Darka i PiSu dostali stoleczki. A żonki dzialaczy z PO to gdzie pracują. A jak mocno wszyscy wspierali Dariusza.. Całym sobą.
Odpowiedz
Nie ośmieszaj się Litwiniuk , bo stałeś się już dawno karykaturą samego siebie. Pokazałeś już wszystkim jak się łatwo zaprzedać za stołek. Na co ty liczysz?
Odpowiedz
Ostatnio jak Goździołko dostał się do Rady Miasta , to z tego szczęścia zapomniał ,że po pijaku nie wsiada się do samochodu. Dobrze ,że ten pijany rajd zatrzymała policja. Rajd byłego handlarza samochodami
Odpowiedz
Dziwne, przecież Litwin, nie protestował, że Stafaniuk działa na szkodę miasta i że sprawa strefy ekonomicznej do jakaś farsa. No tak, teraz za to szuka ludzi ograniczonych którzy uwierzą , że pewnie było inaczej. Jak ja nie nawidzę takich obłudników!!
Odpowiedz
Rowerem jeździ do pracy ? A ja myślałam ,że razem ze Stefaniukiem na motocyklach na wspólne eskapady. Są zdjęcia. Ciekawe co na to Zdzich Kozłowski. Może dołączy do wspólnych rajdów.Ha,ha,ha. Cyrk ,to się nie mieści w głowie.
Odpowiedz
Ciekawe czy opłacało się Broniewiczowi piknikować w parku razem z Litwiniukiem? Został sam na arenie zmagań , wszyscy inni łączą siły . Widzisz Broniu jak zostałeś zmarginalizowany. Teraz tylko rozbić Twoje stowarzyszenie i po ptokach. Układ jest prosty, otumanić biednych bialczan , jakąś opozycją , która do tej pory je Nam z ręki, a po wyborach , kiedy Daro wygra, znowu się ułożymy, oczywiście dla dobra miasta. Dokoptowali Ci z PO resortowych i komuchów, żeby zwiększyć szanse na wejście do Rady. A potem zaczną się negocjacje. Koalicja ma się bardzo dobrze
Odpowiedz
PANI Marta C.D. bedzie popierała gościa na prezydenta który wykasował ją z dyrektora szkoły !!!!!!???? Koalicja łączą nas stołki - na pewno nie Biała i jej mieszkańcy !!!!! Kosmos hipokryzji !!!!!
Odpowiedz
Tak jest! Jedno jest pewne - w tych wyborach trzeba postawić na młodych. Miejsce starych przegranych frustratów takich jak Czapski czy nie daj Boże Broniewicz jest w lamusie. Lepiej bawcie wnuki panowie, dobrze wam radzę, bo po wyborach będzie jeszcze większy żal.
Odpowiedz
Nie przejmuj się Demczuk by se poradzila, a Venessa ma pracę z reszta Demczuk też miała, za słabo plotek słuchasz...
Odpowiedz
FREKWENCJA W TAKICH WYBORACH POWINNA WYNOSIĆ 0,00. TYLKO TAKIE ZACHOWANIE JEST NORMALNE
Odpowiedz
Można już pogratulować wygranej bandzie pisowskiej patrząc na tą listę kandydatów.Goździołko ,Stolarczuk o matko i córko .
Odpowiedz
Ciekawe kto ze Stowarzyszenia Emerytów i Rencistów poprze Litwiniuka? Chyba tylko ci którzy, nie zdążyli zauważyć jak ich kandydat przez lata wspierał prezydenta z partii która zabrała im przywileje emerytalne. Nie wymagam lotności umysłu od tej grupy , ale żeby tak się ośmieszać ?
Odpowiedz
Apeluję do towarzyszy lewicy , głosujcie na Michałka. Im mocnej to będziecie czynili tym mocnej Michał będzie wspierał Dariusza Stefaniuka. Jeszcze tyle wspólnych planów z senatorem Biereckim w tle. A i może Staszek Żmijan dołączy ponownie do zespołu , tak świetnie do tej pory prosperującym. A wszystko pod przykryciem dobra dla miasta. Żal mi ludzi którzy łykają tą szopkę.
Odpowiedz
Jeszcze Stefaniuk nie zaczął realizować swoich planów a PO i Sojusz krzyczeli, żeby dać Darowi podwyżkę , bo mało zarabia. Dzięki ,Waldziu z Sojuszu. W razie czego rozumiem dalej może liczyć pis na Twą pomoc ? Tak pięknie i cichutko siedziałeś podczas sesji , że aż oczy przecierałem ze zdumienia i myślałem, czy dalej jesteś w Sojuszu czy może już w pisie?
Odpowiedz
Już swoimi oczami widzę bilbord: jestem Marek G. z Platformy, jechałem swego czasu zaraz po wyborach do Rady po pijaku autem. Zatrzymała mnie policja. Głosuj na mnie, spełniam moralne kryteria, żeby być u żłoba.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...