![]() |
Bujdny na resorach :D dziki sen sołtysa rzmijana w realizacji z atomowymi ogórkami !!!
|
![]() |
A milicjantom nie przeszkadza to, że PO wspierało Stefaniuka i Biereckiego z PiS-u i to ,że członkowie PO odbywają razem wycieczki. Więcej, tak byli zafascynowani pisowskim namiestnikiem na to miasto ,że razem z Godlewskim z SLD , glosowali za podwyżką Stefaniukowi. No, ale wiadomo milicjanci nie za bardzo wiedzą i pojmują o co tu chodzi.
|
![]() |
Aha, rozumiem , że Zdzichowi Kozlowskiemu nie przeszkadza ,że Litwin popiera Stefaniuka i jest koalicja POpis w Białej. Oj Zdzichu , spodziewałem się po Tobie więcej rozsądku. Zdzisiu zapisz się do Pisu, tam będzie Ci najlepiej.
|
![]() |
Zbyt wiele osób zawiodło się na PO i SLD, żeby po raz kolejny zagłosować na ludzi którzy przez cztery lata kolaborowali z pisiorami. Stefaniuk ponownie wygra, będzie koalicja a stara nomenklatura będzie dalej dymana.
|
![]() |
Pośle Żmijan , skoro jest tak źle to dlaczego dalej jest koalicja pis-po ? Darek twierdzi ,że wszystko układa się wspaniale. Czyli co ? Robimy z wyborców ponownie idiotów?
|
![]() |
Rozumiem, żeby popierać PO w wyborach do sejmu ,ale w wyborach samorządowych ? Vanessa z PO dalej robilaby w sklepie, Demczukowa siedziałaby na bezrobociu, ale dzięki wspieraniu Darka i PiSu dostali stoleczki. A żonki dzialaczy z PO to gdzie pracują. A jak mocno wszyscy wspierali Dariusza.. Całym sobą.
|
![]() |
Nie ośmieszaj się Litwiniuk , bo stałeś się już dawno karykaturą samego siebie. Pokazałeś już wszystkim jak się łatwo zaprzedać za stołek. Na co ty liczysz?
|
![]() |
Ostatnio jak Goździołko dostał się do Rady Miasta , to z tego szczęścia zapomniał ,że po pijaku nie wsiada się do samochodu. Dobrze ,że ten pijany rajd zatrzymała policja. Rajd byłego handlarza samochodami
|
![]() |
Dziwne, przecież Litwin, nie protestował, że Stafaniuk działa na szkodę miasta i że sprawa strefy ekonomicznej do jakaś farsa. No tak, teraz za to szuka ludzi ograniczonych którzy uwierzą , że pewnie było inaczej. Jak ja nie nawidzę takich obłudników!!
|
![]() |
Rowerem jeździ do pracy ? A ja myślałam ,że razem ze Stefaniukiem na motocyklach na wspólne eskapady. Są zdjęcia. Ciekawe co na to Zdzich Kozłowski. Może dołączy do wspólnych rajdów.Ha,ha,ha. Cyrk ,to się nie mieści w głowie.
|
![]() |
Ciekawe czy opłacało się Broniewiczowi piknikować w parku razem z Litwiniukiem? Został sam na arenie zmagań , wszyscy inni łączą siły . Widzisz Broniu jak zostałeś zmarginalizowany. Teraz tylko rozbić Twoje stowarzyszenie i po ptokach. Układ jest prosty, otumanić biednych bialczan , jakąś opozycją , która do tej pory je Nam z ręki, a po wyborach , kiedy Daro wygra, znowu się ułożymy, oczywiście dla dobra miasta. Dokoptowali Ci z PO resortowych i komuchów, żeby zwiększyć szanse na wejście do Rady. A potem zaczną się negocjacje. Koalicja ma się bardzo dobrze
|
![]() |
PANI Marta C.D. bedzie popierała gościa na prezydenta który wykasował ją z dyrektora szkoły !!!!!!???? Koalicja łączą nas stołki - na pewno nie Biała i jej mieszkańcy !!!!! Kosmos hipokryzji !!!!!
|
![]() |
Tak jest! Jedno jest pewne - w tych wyborach trzeba postawić na młodych. Miejsce starych przegranych frustratów takich jak Czapski czy nie daj Boże Broniewicz jest w lamusie. Lepiej bawcie wnuki panowie, dobrze wam radzę, bo po wyborach będzie jeszcze większy żal.
|
![]() |
Nie przejmuj się Demczuk by se poradzila, a Venessa ma pracę z reszta Demczuk też miała, za słabo plotek słuchasz...
|
![]() |
FREKWENCJA W TAKICH WYBORACH POWINNA WYNOSIĆ 0,00. TYLKO TAKIE ZACHOWANIE JEST NORMALNE
|
![]() |
Można już pogratulować wygranej bandzie pisowskiej patrząc na tą listę kandydatów.Goździołko ,Stolarczuk o matko i córko .
|
![]() |
Ciekawe kto ze Stowarzyszenia Emerytów i Rencistów poprze Litwiniuka? Chyba tylko ci którzy, nie zdążyli zauważyć jak ich kandydat przez lata wspierał prezydenta z partii która zabrała im przywileje emerytalne. Nie wymagam lotności umysłu od tej grupy , ale żeby tak się ośmieszać ?
|
![]() |
Apeluję do towarzyszy lewicy , głosujcie na Michałka. Im mocnej to będziecie czynili tym mocnej Michał będzie wspierał Dariusza Stefaniuka. Jeszcze tyle wspólnych planów z senatorem Biereckim w tle. A i może Staszek Żmijan dołączy ponownie do zespołu , tak świetnie do tej pory prosperującym. A wszystko pod przykryciem dobra dla miasta. Żal mi ludzi którzy łykają tą szopkę.
|
![]() |
Jeszcze Stefaniuk nie zaczął realizować swoich planów a PO i Sojusz krzyczeli, żeby dać Darowi podwyżkę , bo mało zarabia. Dzięki ,Waldziu z Sojuszu. W razie czego rozumiem dalej może liczyć pis na Twą pomoc ? Tak pięknie i cichutko siedziałeś podczas sesji , że aż oczy przecierałem ze zdumienia i myślałem, czy dalej jesteś w Sojuszu czy może już w pisie?
|
![]() |
Już swoimi oczami widzę bilbord: jestem Marek G. z Platformy, jechałem swego czasu zaraz po wyborach do Rady po pijaku autem. Zatrzymała mnie policja. Głosuj na mnie, spełniam moralne kryteria, żeby być u żłoba.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|