Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koalicja Obywatelska : zastępca prezydenta kandyduje na prezydenta

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 31 sierpnia 2018 r. o 20:18 Powrót do artykułu
Co mogę myśleć o PO jeśli nawet  jej członkini organizuje błazeński, zalatujący cepelią bieg na szpilkach i to pod patronatem prezydenta z Pisu. Przez cztery lata aż do dzisiaj czuję się jakby ktoś wylał mi wiadro pomyj na głowę. Koniec z upokorzeniem !! Platforma już dziś może przejść do pisu.
Odpowiedz
Szanowni koledzy i koleżanki z resortu ! Co Wy wyprawiacie! Już wystarczająco pis Nas upokorzył, zabierając emerytury ,to teraz trwa kolejne dzielenie Naszego środowiska i sianie niezdrowych emocji. Zwykłym łajdactwem jest uwiarygodnianie i popieranie Litwiniuka na prezydenta, w sytuacji jego postępowania w ostatnich latach i tej kuriozalnej koalicji , gdzie on wspierał prezydenta z formacji która Nas skrzywdziła. Pytam ,czy mamy sobie przestać ręce podawać , bo grupka byłych resortowych , bezmyślnie i bezrefleksyjnie popiera takiego kogoś jak Litwiniuk ? Tego koledzy to się po Was niespodziewałem .Przepraszam ale to zwykłe sk......two !! Spójrzcie sobie w lustro, w swoje twarze. Brak słów.
Odpowiedz
A mi się podoba kandydat. Za,wiele to on nie mógł przy Stefaniuku ale to mądry i aktywny człowiek. Da radę postawić to miasto na nogi bo Stefaniuk to się nie popisał przez 4 lata. Bo co zrobił?
Odpowiedz
Jeżeli m.in. Kozłowski i Raczuk wchodzą w bagno popierania Litwiniuka , który swoją gębą, słowem i czynem wraz z innymi popierał działania pisowca , to ja nie widzę w tym przypadku żadnego usprawiedliwienia. Widzieliście ,żeby Litwiniuk protestował , przeciwko obniżeniu emerytur, albo protestował pod Sądem ? Hańbicie nasze środowisko , to jest draństwo.
Odpowiedz
Nie wiem na kogo głosować, Goździolko to totalne przegięcie kochana platformo:( 
Odpowiedz
Panie Goździołko , w naszym mieście nie ma żadnej tolerancji dla takich ekscesów alkoholowych, Panu to się nie powinno podawać nawet ręki, a w towarzystwie ludzi kulturalnych i na poziomie Pan winien być traktowany jako osoba niepożądana. A Izdebskiego mam nadzieję ,że to koniec polityczny.
Odpowiedz
A Vanessa z platformy zajmuje się problemami alkoholowymi i agituje społeczeństwo żeby nie pić. Może z Mareczkiem należy przeprowadzić rozmowę ?
Odpowiedz
I jeszcze ten G. twierdził że jazda po alkoholu to nie jest żadne obciążenie. Niesamowita nikczemność, grubiaństwo i prostactwo . Za takich jak ten pan wstydzi się lepsza część mieszkańców. Pan nie musi zakładać krawatu, widać i słychać co sobą reprezentujesz
Odpowiedz
Już próbują z nowymi twarzami tworzyć oblicze fikcyjnej opozycji, celem zaciemniania swoich obecnych postępków . Wszystko przed wyborami. Już wypuszczają informacje, że teraz to nie wiadomo w jakim kierunku partia pójdzie. Znowu nęcą nadzieją idiotów.
Odpowiedz
to jest klasyczna sitwa żerująca na organizmie miasta. Tam nie ma żadnej opozycji tylko same żebraki czekajacy na odpadki z Biereckiego stołu, rzucane przez figuranta - miejscowego Clintona . Czerwona kartka i WON z boiska
Odpowiedz
Po co komu taka partia jak PO w Radzie Miasta, jeżeli zatracili swą osobowość. Po co oni są potrzebni jeżeli głosują jak chce PiS. WYNOCHA
Odpowiedz
Jestem Michał, kandydat na prezydenta !! Mam poparcie dawnego UB, SB, Milicji i ORMO. Zmienimy wspólnie miasto na lepsze! A jak się nie uda wygrać, obiecuję,dalej będę popierał PiS !!!
Odpowiedz
Właściwie to chyba jako społeczeństwo zasługujemy na taką władzę,większość ma wywalone na to kto nami rządzi.Być może już w nic nie wierzymy ,niczego poza serialem w tv,grillem i browarem nie chcemy ,jesteśmy jak barany z "folwarku"..Bo w innym przypadku społeczność mądra ,dumna z siebie mająca odrobinę godności na zbity pysk pogoniła by takie miernoty .Litwiniuk i całe to towarzystwo z wszelkiego rodzaju "gożdziołkami" to takie społeczne kleszcze ,Biała gnije przez te pijawki
Odpowiedz
"A Zubkowicz Demczuk z PO z bezrobotnej znalazła bezkonkursową pracę w WodKan,dodatkowo udziela się również w stowarzyszeniu "Biała Poztywka", którego prezesem jest Renata Stefaniuk, żona prezydenta Białej Podlaskiej." I co panie Raczuk i Kozłowski, pasuje wam taka sytuacja ?? Platformy w Pisie ? Zostajecie powoli czarnymi owcami w środowisku milicyjnym. Popieracie tych co popierali pis, więc proszę na Facebooku nie skamleć!
Odpowiedz
Masz wlaśnie młodego a do tego przed złapaniem fuch prezydenta miasta nigdzie nie pracował i jakoś nie wyszło ,jak ocenia to większość mieszkańców.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...