![]() |
PO i wszystko jasne
|
![]() |
A co Grubasek miał pozwolenie na nagrywanie????
|
![]() |
Dlatego ja nie rozmawiam w pracy o polityce. Jeśli już to tylko po zbadaniu gruntu ... Peowskie towarzystwo siedzi na wielu wysokich stołkach. Jawne popieranie PIS prowadzi do zwolnienia albo innych konsekwencji. Tak to demokracja i pluralizm wg wyznawców PO.
|
![]() |
Skandal, to co wyczyniają z biedna dziewczyna
|
![]() |
no tak decyzja odgórna z którą litwiniuk nie miał nic wspólnego? To kto w takim razie rządzi do cholery jasnej tym miastem? Andrzej Czapski? Bogusław Broniewicz? Właściciel Rywala?
|
![]() |
PiS przezywa innych przed wyborami nagminnie.
|
![]() |
Panie Kapela to w takim razie niech Pan zdradzi kto stał za tą decyzją odgórną jak nie litwiniuk?? Konkretnie nazwisko! w nagraniu padło jasno, że jest to decyzja odgórna.
|
![]() |
Funkcjonariusz Miał wykonać polecenie to je wykonał. Zbyt dosłownie - stad ta skandaliczna rozmowa co dyskredytuje i dyrektora i prezydenta
|
![]() |
no trole dojnej zabrały glos popytajcie co się dzieje w tvp to wam berety pospadaja
|
![]() |
jestem naprawdę bardzo rozczarowana nowym prezydentem. Najpierw zatrzymana karuzela, później stadion, konkursy na lukratywne stanowiska, które wygrali koledzy z partii platformy obywatelskiej (sosnowski, romanowski) prezesem pecu został Afaltowski którego syn jest aktywnym działaczem i współpracownikiem najbliższym Broniewicza... W poniedziałek prezesem ZGL zostanie Marcin Kochnio z którym litwiniuk wspólnie ... BIEGA. Śmiech na sali. a miało być tak inaczej!
|
![]() |
Dziennik Wschodni= Dziennik niemiecki.
|
![]() |
PIS PO JEDNO ZŁO
|
![]() |
JAK STAROSTA ZSL WYWALAL BRZOZKE POLITYCZNIE TO BYLA CIIIIISZA ?????
|
![]() |
ACH TEN PREZYDENT...NIE PASUJE BO Z PISU BYLBY LEPSZY?! TAK TRZEBA ZNISZCZYC METODAMI PISOWSKIMI, PODWAZYC AUTORYTET ITP. ACH TE CIAGOTKI...
|
![]() |
można się pultać ile wlezie, że ten co przyszedł wywala wyższy szczebel po poprzedniku, ale po zbadaniu tematu okazuje się, że robi to każda jedna partia, z powodzeniem realizuje się taką czystkę po każdych wyborach, tam gdzie zmieniła się opcja. To są wszystko lokalne sprawy, ludzie to widzą, wiedza o tym doskonale, kto poleciał, kto przyszedł i dlaczego. W pewien sposób trudno się dziwić, że leci kierownictwo, bo przecież poprzednik raczej dobierał je pod siebie, często po znajomości, często z przykazu "góry" a tylko nieliczne przypadki miały kompetencje, więc trzeba dobrać tak żeby było fair. Taka jest nasza polityka, taki mamy klimat. A w tym konkretnym przypadku trzeba rozważyć czy np nie jest to całkiem świadoma i misternie przygotowana prowokacja wymierzona w prezydenta.
|
![]() |
Gabriela, Gabriela, Gabriela!
|
![]() |
jestem naprawdę bardzo rozczarowana nowym prezydentem. Najpierw zatrzymana karuzela, później stadion, konkursy na lukratywne stanowiska, które wygrali koledzy z partii platformy obywatelskiej (sosnowski, romanowski) prezesem pecu został Afaltowski którego syn jest aktywnym działaczem i współpracownikiem najbliższym Broniewicza... W poniedziałek prezesem ZGL zostanie Marcin Kochnio z którym litwiniuk wspólnie ... BIEGA. Śmiech na sali. a miało być tak inaczej!Po ostanich wyborach i zmianach z tego wynikłych na najbliższej sesji Rady Miasta proponuję zgłoszenie wniosku o zmianę nazwy miasta Biała Podlaska na Czerwona Podlaska. Potem to już tylko wyłączyć latarnie i stworzyć skansen PRyLu. Casting na sobowtóra Oleksego już wkrótce, chyba żeby Pan Chmiel przytył, któremu nic tak dobrze nie wyszło jak włosy. |
![]() |
A miało być inaczej. To jest farsa. A co tak ucichły osoby co atakowały Pana Stefaniuka , że zatrudnia kolegów. A tu traf obecny myślał , że nikt nic nie wie o przyszłym Prezesie ZGL oraz Pani z Rady nadzorczej ZGL(to jest kolesiostwo). A Pan Kapela już wie , że zostanie Dyrektorem BCK(tak wynika z rozmowy). Coś mi się zdaje, że to długo nie potrwa.
|
![]() |
Skandal - przecież to specjalizacja pisuarów, wyciąć wszystko aż do sprzątaczek.
|
![]() |
Dlatego ja nie rozmawiam w pracy o polityce. Jeśli już to tylko po zbadaniu gruntu ... Peowskie towarzystwo siedzi na wielu wysokich stołkach. Jawne popieranie PIS prowadzi do zwolnienia albo innych konsekwencji. Tak to demokracja i pluralizm wg wyznawców PO.U mnie w pracy jak ktos cos powie źle o pisie, to za karę musi oglądać cały dzien tvp info i spokój z gościem. |
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.