![]() |
czy to największy złodziej polskiego węgla?
|
![]() |
Ot bohaterska Policja, jak dostali cynk to dopiero się wykazali !Sami nie mieli by pojecia ująć zlodziejaszka! Wszak prawdziwych złodziei węgla nie złapią nigdy!
|
![]() |
5 lat to stanowczo za mało ja bym mu dał 10 w porywach do 15lat. A i wielkie graty dla organów ścigania
|
![]() |
wy durnie nie ośmieszajcie sie takimi akcjami pojmania zbira. Pracownicy na przeładunkach wyworza workami ten węgiel a wy pijaczka sie czepiacie co na kieliszek chleba nie ma.
|
![]() |
Takie prawo polskie dla zwykłego obywatela 5 lat za kradzież węgla za 600 złotych. Ile lat jest za kradzież lub przyjęcie korzyści materialnych idących w miliony przez naszych szlachetnych byłych ministrów, posłów czy urzednikow rządowych? Ile jest lat więzienia za bezszczeszczenie budynku demokracji jakim jest sejm? Ile lat więzienia jest dla byłych ministrów przekształceń własnościowych z lat 1992-2002? Ile jest lat więzienia dla oszustów z AmberGold? Ile jest lat więzienia za próbę obalenia władzy wybranej w legalnych wolnych wyborach? Odpowiedź jest prosta dla tych krawaciarzy, złodziei, i cwaniaków prawa nie ma ponieważ oni sami prawo stanowią wie nie muszą go przestrzegać.
|
![]() |
Do autora komentarza niżej... chyba zapomniałeś, że są równi i równiejsi...
Pozdrawiam tussk z rodziną.
|
![]() |
No wiecie ci policjanci to przegieli . A cha zabrakło pijanych rowerów to się biorą za śmieciarzy .
|
![]() |
Afera większa niż Amber Gold, więc nie dziwię się że o tej kradzieży pisze dzisiejszy New York Times
|
![]() |
ja pieprzę ,ale afera, złodziej na 600 zł po to aby być może kupić sobie chleb bo by padł w tym pieprzonym kraju, gdzie za darmo rząd daje za pieprzenie się i rozmnażanie po 500+ od jednej sztuki,
|
![]() |
Złodziej za 600 czy tez za 60 000 lub więcej jest takim samym złodziejem! I należy karać. Państwo nie może pobłażać nikomu szczególnie, jeśli ma wywiązać się z podjętych wobec obywateli zobowiązań. Budżet buduje się z małych i dużych pieniędzy! To jak z dziwkami. raz dziwka i na cale życie dziwka. W obecnych czasach wielu mężczyzn powinno się przyjrzeć swoim przyszłym żonom i narzeczonym. po co maja przynosić im wstyd, jak można prowadzić się moralnie i żyć zgodnie z dekologiem! Weźmie taką i później wstyd na całą wieś lub miasto!
|
![]() |
Tam prawdziwych... przestępców... już nie ma.
Więc ten 'sukces' obtrąbią na świat!
|
![]() |
Na tonę toby on musiał obrócić ze 30 razy ... o "w mordę" :D ... to przestępstwo z ciężką premedytacją ... z takimi to cza się użerać ...
|
![]() |
Polityków i bandziorów nie skazują i nie piszą o nich w gazetach za skradzione i udowodnione dziesiątki milionów a czepiaja się biedaka co parę groszy chciał dorobić :-( jak dla mnie kilka godz do odpracowania społecznie i upomnienie to max co powinien dostać a nie groźba kilku lat więzienia. Czy tylko mi się wydaje czy prawo w tym kraju jest tylko dla bogatych?
|
![]() |
Zasadzkę zrobili
|
![]() |
politycy zniszczyli kraj, ukradli miliardy dolarów i nic im się nie stało...a buraka zatrzymali i pojdzie do puszki
|
![]() |
Brał niezabezpieczone - bez ogrodzenia. Jedyna wina, że sprzedawał. Kiedy do więzienia trafią politycy za OFE, za sprzedane zakłady poniżej ceny-wartości(czytaj miejsca pracy) |
![]() |
"to jak z dziwkami. raz dziwka i na cale życie dziwka. w obecnych czasach wielu mężczyzn powinno się przyjrzeć swoim przyszłym żonom i narzeczonym. po co maja przynosić im wstyd, jak można prowadzić się moralnie i żyć zgodnie z dekologiem! weźmie taką i później wstyd na całą wieś lub miasto!"....
wy***yłeś z moralizatorskim bełkotem w niewłaściwym miejscu, ale....
opierając się na twojej teorii doszlibyśmy do przysłowiowej ściany! Żadnych małżeństw, żadnych związków i niewystarczająca liczba dzieci! każdy żyje własnym życiem i wcale nie musi przejmować się opinią innych! co to może kogoś obchodzić, ile razy, z kim i gdzie spędza się noce? kobiety także mają prawo do własnej seksualności i szukania tego najlepszego w zaspokajaniu jej potrzeb! przyjeżdżając w odwiedziny do rodzinnego miasta nadal i wciąż spotykam wiele byłych partnerek miło wspominając wspólnie przeżyte chwile. nie ważne, czy to na ławce w parku, na klatce schodowej lub w sypialni! wszystkie one zaufały mi i nie mam powodu do ostracyzmu wobec tych wspaniałych niegdyś dziewczyn! pozdrawiam wszystkie, które mnie jeszcze pamiętają z i lo.
|
![]() |
Czy złapali już krętaczy z Komisji Majątkowej, którzy miliardy zlotych majątku publicznego bezprawnie przekazali kościołowi?
|
![]() |
Przypuszczam że oprócz tego co miał ze sprzedaży tego węgla ,innych dochodów nie miał . Dlatego jestem daleki od szczerego oskarżania go. Każdy chce jeść i na głód nie ma mocnych.
Zastanówmy się czy to normalne że ten pójdzie za kraty a Hanka Gronkiewicz-Waltz chodzi wolno
|
![]() |
DO WĘGLARZA ...... a czy już siedzą ci którzy po II Wojnie Światowej okradli społeczność kościoła chrześcijańskiego z jego majątku ?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.