![]() |
Pisowskie bagno! Najbliższym sąsiadom pod górę robicie. W tym kraju nigdy dobrze nie będzie. PRECZ Z KOMUNISTAMI PISOWSKIMI!
|
![]() |
Nasze władze robią dobrze tylko ukraińcom.
Rosjanom i Białorusinom rzucają kłody pod nogi.
|
![]() |
Za co ten rząd się nie weżmie to od razu spi.przy.To dopiero fachowcy.
|
![]() |
PiS kocha tylko banderowcow i nawet daje im prezenty w rozmaitych postaciach łącznie z tzw pożyczkami (oczywiście na wieczne nieoddanie).
|
![]() |
Niech zakładają pejsy przed granicą.
Wtedy żaden celnik ich nie ruszy nie ma bata !
|
![]() |
Może ktoś policzył kwotę zwrotu podatku VAT od towarów wywiezionych na podstawie formularzy TAX FRE nie tylko wystawionych w pow. bialskim ale w całej RP. Dlaczego np. kol90, obserwator, gość płacą za telewizor 600-800 zł. więcej bo nie mają zwrotu VAT.
|
![]() |
Bialorusini też utrudniaja polakom wjazd do swojego kraju, jeszcze bardziej restrykcyjne przepisy maja
|
![]() |
A to sobie Kmioty i POkraki znależli sojuszników do smarowania bluzgów na polski rząd. A nasi gazetka nie mogła zapytać MSZ o powód tej nagonki na naszych sąsiadów. A PO co. Strawa duchowa dla Kmiotów i POkraków musi być.
|
![]() |
Jaka awantura by się zrobiła gdyby to ktoś tego zażądał od Polaków już słyszę ten lament MSZ no cóż ale czego się można spodziewać po PISie ?
|
![]() |
Bardzo dobra decyzja. To uderzy po kieszeni przedsiębiorców , pracodawców ha ha ha ha ha . Może nauczą się wreszcie zasad prowadzenia biznesu i zatrudniania ludzi. Czy macie u polskiego pracodawcy umowę o pracę na czas nieokreslony ? Czy macie jak przewiduje polskie prawo pracy 26 lub 20 dni płatnego urlopu w tym 4 dni urlopu na żądanie , które możecie wziąć w każdej chwili bez tłumaczenia się przed szefem? Czy pracujecie 40 dni w tygodniu jak przediduje polskie prawo pracy. Czy za pracę po godzinach , w soboty , niedzielę i święta macie płacone 50 % i 100 % więcej . Czy za pracę w nocy macie dodatek zgodnie z cennikiem polskiego prawa pracy. Czy macie zwracane koszty dojazdu do pracy ? Czy pracodawca odprowadza za was wszystkie składki, ubezpieczenie ? Ja to wszystko mam u pracodawcy w Warszawie a czy wy tam w okolicach Białej też pracujecie zgodnie z polskim prawem u Polaka buahahahahah biznesmaena buahahahahah
|
![]() |
Jaka awantura by się zrobiła gdyby to ktoś tego zażądał od Polaków już słyszę ten lament MSZ no cóż ale czego się można spodziewać po PISie ? ""u Niemców jest TO SAMO: kupiłem kartę, pytając, czy będę mógł dzwonić (skończyły mi się na Belgijskiej impulsy, a konta @ nie mam) - JA JA i co? 10E w plecuszki: nie ma zameldowania, nie ma rejestracji karty. A ponoć jesteśmy w jednej strefie gospodarczo-ludzkiej. Potkniesz się, to cię zdepczą. Koniec ulg, niech wstępują do Unii niemieckiej 4. rzesza. Jeździłem na Biiałoruś, nikt tam nas nie kocha, na granicach zwłaszcza.
|
![]() |
Przecież ucierpia na tym np. bialskie firmy, sklepy... I tak ograniczenia dla Białurusinów spowodowały bardzo duze straty. Jak d
tak dalej pojdzie to i ja strace prace.
|
![]() |
Ktoś mi powie czemu oni maja tax free? Jaki My mamy jako kraj zysk jesli oni nie płacą podatków?
|
![]() |
do Słoi Warszawski .
Odwiedź na wszystkie Twoje pytania brzmią: TAK.
Mam taka prace i w Białej jest sporo takich pracodawców.
|
![]() |
Pisowskie bagno! Najbliższym sąsiadom pod górę robicie. W tym kraju nigdy dobrze nie będzie. PRECZ Z KOMUNISTAMI PISOWSKIMI!Platfusy i nowo-twory robiłyby dokładnie to samo. Nie miejmy złudzeń. Czy PIS czy PO&Company polityka zagraniczna wobec wschodu jest taka sama. |
![]() |
Bardzo dobrze. Polacy ile maja papierologi żeby dostać wizę do nich ... ?! W końcu!
|
![]() |
Może w końcu przestaną się panoszysc,wszędzie widać ich prostactwo i brak szacunku do Polaków,oszukują, kradną, cwaniakuja.Świetna decyzja.POPIERAM.
|
![]() |
U większości pracodawców pracuje się na umowę i zgodnie z prawem i przygraniczne sklepy utrzymują się na rynku bo zakupy robią Białorusini, gdyby nie oni to połowa sklepów była by zamknięta. Jak masz pieprzyc głupoty to wcale się nie odzywaj warszawiaku a raczej pewnie słoiki.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.