Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ponoć emisje europejskie są niewielki w porównaniu z Chinami czy USA. Więc zatem lepiej nie robić nic i razem z Chinami i USA udusić ten świat i ugotować ludzkość. Im szybciej tym lepiej. Nie róbmy nic. Niech zwyciężą prawicowe postulaty denialistów klimatycznych. Palmy węgiel, spalajmy więcej ropy. Niech przed końcem ludzkości Putin sobie na nas dobrze zarobi. Należy mu się od nas trochę szmalu na balety.
Odpowiedz
U mnie w Rakowiskach sąsiad pali jakimś badziewiem bo strasznie czarny i duszący dym się wydobywa z jego komina . Ja mam olejowe ogrzewanie i nie zatruwam środowiska ale co niektórym to szkoda założyć ekologiczne ogrzewanie typu olejowe lub elektryczne . Trują ludzi paląc jakimś świństwem w piecach CO . Unia europejska powinna zakazać ogrzewania domów piecami CO i paleniem węglem, brikietem i drewnem . Przecież to truje nas wszystkich . Ale co niektórzy to 100 lat za murzynami i dalej palą w piecach CO. Przecież takie ogrzewanie olejowe czy na prąd to wygoda ..... nie musisz nic robić , nastawiasz temperaturę i tyle roboty . A piece CO nie to , że trują nas wszystkich to jeszcze trzeba węgiel czy drzewo przywieźć , porąbać , pownosić do kotłowni , do pieca podrzucić . Ja nie muszę tego robić mając ogrzewanie olejowe. Tak że ludziska mniej wydawać kasy na wódkę , piwo czy papierosy , zbierać co miesiąc pieniądze , które wam daje państwo za darmo czyli 500+ i zakładać ekologiczne ogrzewania i nie truć sąsiadów . P.S. WIE MOŻE KTOŚ GDZIE ZGŁOSIĆ TEGO MOJEGO SĄSIADA CO PALI W PIECU NIE WIADOMO CZYM I CZARNY I NIEBIESKI DYM Z JEGO KOMINA SIĘ WYDOBYWA.
Odpowiedz
Szkopy są dobre, niby zamykają ostatnią kopalnie w Zagłębie Rhury bo rzeczywiście się nie opłaca wydobywać ale i tak 1/3 energetyki niemieckiej pochodzi z węgla więc sprowadzają z Rosji i dodatkowo będą z USA. A nie można z PL czyli UE. Taki jest cały śmieszny twór unii europejskiej. Szkopy muszą dominować i tyle.
Odpowiedz
U mnie w Rakowiskach sąsiad pali jakimś badziewiem bo strasznie czarny i duszący dym się wydobywa z jego komina .  Ja mam olejowe ogrzewanie i nie zatruwam środowiska ale  co niektórym to szkoda założyć ekologiczne ogrzewanie typu olejowe lub elektryczne . Trują ludzi paląc jakimś świństwem w piecach CO . Unia europejska powinna zakazać ogrzewania domów piecami CO i paleniem węglem, brikietem i drewnem . Przecież to truje nas wszystkich . Ale co niektórzy to 100 lat za murzynami i dalej palą w piecach CO. Przecież takie ogrzewanie olejowe czy na prąd to wygoda ..... nie musisz nic robić , nastawiasz temperaturę i tyle roboty . A piece CO nie to , że trują nas wszystkich to jeszcze trzeba węgiel czy drzewo przywieźć , porąbać , pownosić do kotłowni , do pieca podrzucić . Ja nie muszę tego robić mając ogrzewanie olejowe. Tak że ludziska mniej wydawać kasy na wódkę , piwo czy papierosy , zbierać co miesiąc pieniądze , które wam daje państwo za darmo czyli 500+ i zakładać ekologiczne ogrzewania i nie truć sąsiadów . P.S. WIE MOŻE KTOŚ GDZIE ZGŁOSIĆ TEGO MOJEGO SĄSIADA CO PALI W PIECU NIE WIADOMO CZYM I CZARNY I NIEBIESKI DYM Z JEGO KOMINA SIĘ WYDOBYWA.
 Masz rację kolego. Ludzie u nas na wschodzie mają gdzieś ekologię . Biorą za nic nie robienie 500+ i tą kasę przepijają . Jeżeli małżeństwo ma dwoje dzieci to miesięcznie bierze 1000 zł na nic nie robienie . Państwo pałaci za nic. W skali roku mają więc 12000 zł . A 500 + biorą już od kilku lat . Więc zamiast przepijać te pieniądze z 500+ mozna je odłozyć i założyć ekologiczne ogrzewanie domu . W skali 3 lat można z 500 + przy dwójce dzieci odłożyć 35000 zł . 
Odpowiedz
O ty " Kro-wo Niedojona " Zazdrościsz , że ludzie biorą 500+ A kto tobie broni napstrykać dzieci i też brać 500+ . Ja z mężem narobiliśmy sobie  3 dzieci . Dzięki 500+ mam za darmo 1500 zł . Zwolniłam się z pracy bo po co pracować za najniższą krajową jak dzięki 500+ mam 1500 zł za darmo . Niech prywatni przedsiębiorcy wyzyskiwacze sami sobie pracują za 1800 zł , ja dzięki 500+ mam od państwa za darmo 1500 zł . Całymi dniami nic nie robię tylko piję kawę i ziarnka łuskam . 500 + jest super ..... państwo daje za darmo kasę to się bierze i się nie pracuje he he he . Zastanawiamy się z mężem czy aby nie zrobić sobie jeszcze jednego dziecka i wtedy na czworo będę brała 2000 zł za darmo nic nie robiąc . Mąż pracuje na czarno więc kasę mamy he he he . Jeszcze do zapomogi pójdzie się to parę złotych dadzą co miesiąc . Kto kombinuje ten ma kasę . A jak was wszystkich boli 500+ to naróbcie sobie też  dzieci i też dostaniecie kasę za darmo . Kto wam broni narobić dzieci . 500+ jest super. 2
Odpowiedz
O ty " Kro-wo Niedojona " Zazdrościsz , że ludzie biorą 500+ A kto tobie broni napstrykać dzieci i też brać 500+ . Ja z mężem narobiliśmy sobie  3 dzieci . Dzięki 500+ mam za darmo 1500 zł . Zwolniłam się z pracy bo po co pracować za najniższą krajową jak dzięki 500+ mam 1500 zł za darmo . Niech prywatni przedsiębiorcy wyzyskiwacze sami sobie pracują za 1800 zł , ja dzięki 500+ mam od państwa za darmo 1500 zł . Całymi dniami nic nie robię tylko piję kawę i ziarnka łuskam . 500 + jest super ..... państwo daje za darmo kasę to się bierze i się nie pracuje he he he . Zastanawiamy się z mężem czy aby nie zrobić sobie jeszcze jednego dziecka i wtedy na czworo będę brała 2000 zł za darmo nic nie robiąc . Mąż pracuje na czarno więc kasę mamy he he he . Jeszcze do zapomogi pójdzie się to parę złotych dadzą co miesiąc . Kto kombinuje ten ma kasę . A jak was wszystkich boli 500+ to naróbcie sobie też  dzieci i też dostaniecie kasę za darmo . Kto wam broni narobić dzieci . 500+ jest super.   2
 To już jakaś inwazja czy atak. Jakieś przygłupie trole piszą to samo i w tym samym przygłupiastym stylu na zasadzie chyba kopiuj , wklej. Szkoda oczu .
Odpowiedz
Ty żałosno kobito jesteś jednak głupia bo powinnaś rozwieść się z tym samcem-aseminatorem i byłabyś :"kobieta samotnie wychiwująca , np.8 dzieci". Brałabyś wówczas 4 tysie + różnego rodzaju zasiłki i zapomogi. Myślę jednak, że to ktoś napisał i że to ściema!
Odpowiedz
Narobić sobie dzieci i też będzie brać 500+ Zróbcie 5 to będziecie brać 2500 zł To dobiero wódki nakupicie za tą kasę.
Odpowiedz
Jak widać po niektórych komentarzach, "internety" dają możliwość wypowiadania się kretynom, bez ponoszenia konsekwencji przez wyśmianie przez znajomych. Bo anonimowo. Przekupywanie własnymi pieniędzmi programem "500+" jest be, ale przekupywanie europejskimi dotacjami na które także łożymy jako Polska, przez przebrzydłe zakłamane liberalno-lewackie pseudoelity zasiadające w brukselskim eurokołchozie, które liżą niemieckie gęby jest cacy. Tak się zastanawiam kiedy przyjdzie opamiętanie?
Odpowiedz
Zielona obłuda Panie Przewodniczący, wstyd chłopie nie masz.
Odpowiedz
Klimat zawsze ulegal zmianom. Odkad istnieje Ziemia tak bylo, jest I bedzie. Dzis roznica jest jedynie w tym, ze pewni ludzie wpadli na pomysl, ze mozna na tym zarobic grube miliardy dolarow. A reszta ma in te pieniazki poslusznie dac, wydajac kase na ich produkty eko I OZE. Reszta sie nie liczy. Nie wierzmy w te bzdury o wielkich ideach I misji ratowania planety. Te bogate sku...y maja wszystko w du...pie. liczy sie tylko ich biznes.
Odpowiedz
Żyj eko i daj się zjeść wilkom z napisem na futrze made in ChRL xD
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...