![]() |
Niech pozamykają wszystkie szkoły!! Po co one? Te tumany z Sejmu widać chodzili do szkoły i są tumanami! Po co dzieci zarażać tym samym co mają w sobie ci, co te szkoły chcą zamknąć!! Durne oszczędności, niech ze swojego koryta zabiorą, świniopasy!
|
![]() |
ciekawe dlaczego żadna policja nie spałuje tych co paraliżują ruch. wpier**ć pałami albo mandaty i jutro będzie spokój a nie jakioeś warcholskie zachowania na drodze
|
![]() |
Może prezydent Fisz da dobry przykład i zacznie od likwidacji zbędnych stanowisk urzędniczych które stworzyła podczas swojej kadencji.
|
![]() |
a wogle to po co hołocie wykrztałcenie ? Co nie ? Pszeciesz dla tyh po stódiach i tak pracy nie bendzie. Na zmywak nie trza. A dobra praca jest tylko dla wykszałcunych, czyli dzieciów "mord naszych". Popirajta PO i Tuska. One was kohać i dbać o wase dziecka. |
![]() |
chyba cię za bardzo pałowali - powinieneś się ubiegać o odszkodowanie za ubytek na zdrowiu |
![]() |
daj cie sobie spokój garstko ludzi!!! 20 osób protestuje ale macie poparcie!! Trzeba było nie wygaszać a zamknąć połowę i zakończyć temat szkół ! Ile można dokładać mi nikt nie dokłada a dzieci i tak na korki wożę co drugi dzień!!!
|
![]() |
Wbrew temu, co napisano o SP 10:
Od dawna mamy odpowiednią liczbę dzieci
do utworzenia klasy I na rok szkolny 2012/2013
Dlaczego z góry zakłada się, że tych klas nie utworzymy więcej?
Uważamy, że jest to celowe działanie ze szkodą dla szkoły.
Pytamy:
Komu tak naprawdę zależy by szkoła nie istniała?
Dlaczego znowu pod hasłem „dobro dzieci” i ekonomia załatwia się sprawy tych, którzy mają dobre układy?
Dlaczego niszczy się szkołę z wieloletnimi tradycjami, która stawia na wartości najważniejsze dla człowieka m. in.: patriotyzm, szacunek, miłość, odwagę, szczerość, sprawiedliwość?
Dlaczego o przyszłości szkoły dowiadujemy się tylko z mediów?
W przyszłym roku mija 20 lat od nadania imienia szkole:
Nasza szkoła nosi imię
Błogosławionego Ks. Jerzego Popiełuszki i jesteśmy z tego dumni!
Rodzice i nauczyciele
|
![]() |
Ciekawe dlaczego wozisz na korki, może to nie wina szkoły????????? |
![]() |
Dziś ta szkoła, ale jutro będzie inna i to szybciej niż to sobie pomyślimy. KASA, KASA I WYNIK W naszym pięknym mieście zostaną miśki i fontanna |
![]() |
Po dzisiejszym spotkaniu z naszymi władzami wyszłam tak jak przewidywałam -zdegustowana. My swoje , władza swoje, wogóle głucha na nasze argumenty. Rozumiem, że z pustego i Salomon nie naleje, ale analizując raport to Sp10 nie wypada wcale najgorzej w porównaniu z innymi szkołami np Sp2. Na naszą niekorzyść przemawia jedynie wynik sprawdzianu 6 klas. A inne czynniki jak: lepsze warunki lokalowe(sala gimnastyczna, stołówka), mniejszy koszt "utrzymania"1 ucznia, lokalizacja (rozbudowa osiedla przy Lutosławskiego, sądzę że są ważnymi czynnikami, które przeważają szalę na korzyść SP 10, niestety nie w oczach naszych kochanych władz. Odniosłam wręcz wrażenie, że omawiany raport napisany był już zanim zaczęto go pisać. Przecież to wszystko nasza kochana władza robi dla "dobra dzieci" A za parę lat będzie brak szkół, jak teraz żłobków i przedszkoli. To nie sztuka coś zniszczyć, tylko ZBUDOWAĆ. Nie mam na myśli fontanny i miśka na rondzie.
|
![]() |
wiesz doskonale czemu się wozi na korki!!!!!!!!!!!!! niestety szkoła już nie jest taka jak za naszych czasów, liczy się kassssssssssa |
![]() |
Raport był pisany na zamówienie urzędu, zawiera to co urzędnicy chcieli. Proste. Zrobią konsultacje społeczne ale zamkną to co będą chcieli. Dopiero pewnie przy wyborach o ludziach sobie przypomną. Ale my też będziemy już pamiętać.
|
![]() |
A gdzie na forum p.CHEŁMIANIN N. |
![]() |
Byłem jestem i żyję,a zdanie moje takie. 1. Napisał(a) Chełmianin N, 22-01-2012 18:49 Na portalu każdy swoją nutkę gra i w pisaniu talent ma. Szkoła tego nauczyła i rozum do myślenia zmusiła. Ekonomia, to do siebie ma,że w niej pieniądz gra. A,że gronia kupka mała,to i ekonomia taką nutkę zagrała. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|