![]() |
kogo nie ma na na fejsbuku ten nie istnieje ... a narcyze w to wierzą ?
|
![]() |
Wszyscy fejsbukowcy - czy to wy macie sieć, czy to sieć ma was? Ha, ha, ha
|
![]() |
Bardziej skłaniałbym się do tego, że Banaszek targany emocjami wewnętrznymi, sporami zewnętrznymi oraz powagą stanowiska i ciężarem psychologicznym zrobił sobie wakacje od bycia na świeczniku, tak aby podreperować stan zdrowia psychicznego. Ale skoro to awaria na FB, to już nie mogę tego pięknego chłopaka posądzić nawet o czyn tak lubieżny jak depresja. Bo depresję to ma, ale budżet Chełma.
|
![]() |
...ale się zaniepokoiłam nieobecnością tego osobnika w przestrzeni wirtualnej! Oni, niczym króliki z kapelusza, wyskakują w najmniej oczekiwanym momencie! Ten typ tak ma i na próżno Wasze dywagacje! Jeszcze doczekacie się powrotu prezydenta na białym koniu i to w towarzystwie Zenka Martyniuka!
|
![]() |
Zaorajcie w końcu ten Chełm, bo tylko smród stamtąd wybija...umyj zęby to przestanie ci śmierdzieć |
![]() |
miki = zgnilizna
|
![]() |
Za te obietnice chyba go wybrali?
|
![]() |
Co to ten fejkbuk?
|
![]() |
Dzieciaki dorwały się do władzy. |
![]() |
Nie ma”Czupaki” ???
|
![]() |
A kto obecnie korzysta z PejsZboka? Tam cenzura niczym za komuny. Kto z pejsmi ten nie jest blokowany. Kto korzystalby ze skrzynki pocztowej lub telefonu, gdyby w każdej chwili mogłyby być zablokowane za "niezgodne treści"? Ot "demokratyczna" wersja ROZMÓW KONTROLOWANYCH.
|
![]() |
Ilonko:) zjedz snickersa-zaloz tampona albo dwa i poloz sie spac
|
![]() |
osoba prowadząca profil Władysława Kosiniaka-Kamysza wpisała swoje dane… po hebrajsku.
|
![]() |
Pojechał robić remont na Rampie Brzeskiej... darmowym autobusem komunikacji miejskiej.
|
![]() |
Pojechał robić remont Rampy Brzeskiej darmowym autobusem komunikacji miejskiej.
|
![]() |
Fajny chłopak z tego Banaszka. Ze zdjęcia wygląda, że ma więcej niż 28 lat. Koledzy śmieją się, że był dobry w gry strategiczne dlatego zdecydował się kandydować na prezydenta. Szkoda, że rzeczywistość jest nieco inna niż w grach. Ale ma chłopak jeszcze dużo czasu na naukę i zbieranie życiowych doświadczeń. Mieszkańcy w swojej mądrości powierzyli mu stanowisko prezydenta i kierowanie swoim miastem. Mądry wybór. Dobra zmiana zawitała również do Chełma.
|
![]() |
dla mnie może zniknąć na stałe jak i jego mentorka MAZUREK a niech zabierze jeszcze SASINA
|
![]() |
Hahaha, taki poważny poral a zajmuje się głupotami! WSTYD ROBIĆ NAGŁÓWKI TYLKO DLA KLIKALNOŚCI!
|
![]() |
Na mnie już się anestezjolog uczył wkłócia w kręgosłup. Ja już podziękuję. Dlaczego ma się moim kosztem uczyć Banaszek, Misiewicz i kto tam jeszcze. Nie można było najpierw popracować w jakimś departamencie z rok? Przyjrzeć się pracy, konstrukcji budżetu, zarządzania zasobami komunalnymi? Przecież nie koniecznie w Chełmie. Doświadczenie zdobywa się wszędzie ...ale żeby tak od razu na żywym organiźmie, który można uszkodzić albo uśmiercić?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.