![]() |
...
Ostatnio edytowany 12 grudnia 2012 r. o 21:28
|
![]() |
to co ty tu jeszcze robisz ????
|
![]() |
Takim "Robertom" dedykuję wiersz Tuwima:
Jeszcze się kiedyś rozsmucę,
Jeszcze do Ciebie powrócę,
Chrystusie...
Jeszcze tak strasznie zapłaczę,
Że przez łzy Ciebie zobaczę,
Chrystusie...
I taką wielką żałobą
Będę się żalił przed Tobą,
Chrystusie...
Że duch mój przed Tobą klęknie
I wtedy serce mi pęknie,
Chrystusie...
|
![]() |
Czegoś tu nie rozumiem- księciunio się przestraszył że za molestowanie dzieci trafi tam gdzie zrobią mu "dobrze", nie wytrzymał napięcia i spalił się (ze wstydu) a Wy straszycie Roberta ogniem piekielnym zamiast współczuć ofiarom zwyrodnialca? I tak co najwyżej by go przenieśli do innej parafii, gdzie miałby nowych ministrantów. Chwilę temu zalany w trupa biskup spowodował w Warszawie wypadek- całe szczęście ucierpiała tylko latarnia a nikt z innych użytkowników drogi/chodnika ale purpurat za karę dostał... prywatnego kierowcę
Co do Tuwima- póki co bliższy mi "Całujcie mnie wszyscy w d*pę", polecam wersję nieocenzurowaną
|
![]() |
Z TĄ TRUTKĄ TO UTRAFIŁ W SAMĄ DYCHĘ !
|
![]() |
Najwyrażniej jego Szef doszedł do wniosku, że chce sobie z księżulem pogadać osobiście i zawezwał typa błyskawicznie w trybie dyscyplinarnym.
No, panowie sukienkowi, ręcę trzymać przy sobie i na kołdrze, bo Szef sie i o was upomni. Pamiętajcie, On was widzi.
|
![]() |
No to teraz abp. Budzik powinien wszcząć proces beatyfikacyjny. Popiera nawiększe kanalie, powinien docenić też pedofila
|
![]() |
Budzik ciebie piekło nie ominie
|
![]() |
A czy jakiś sąd prawomocnym wyrokiem skazał tego księdza za molestowanie, czy udowodnił mu to? Nie słyszałem o tym, więc nie p............ . Cytujesz ten fragment Tuwima. Skomentuję to puentą pewnego kawału:"Ty byś się tylko pieścił i pieścił!" |
![]() |
Ludzie (trole) jak wam nie wstyd, zginął człowiek i to prawdopodobnie w męczarniach, a wy tu takie głupoty wypisujecie. Na pielęgniarkę z W. Brytani też takie bzdury pisaliście? A potem braliście udział w medialnym linczu dziennikarzy z Australi ?
|
![]() |
Ten ksiąz jest już przed sądem i odpowie za to co popełnił. Ciebie też to czeka, wcześniej czy puźniej też się tam znajdziesz i będziesz rozliczony za to co teraz wypisujesz. |
![]() |
Nie chodzi o ocenę tego człowieka, ale o morale, którymi powinien się kierować przyzwoity człowiek. Podpalił się pedofil a abp. Budzik na jego pogrzebie mówi o niem jako o wielkim człowieku, no i ta setka księży. Co może pomyśleć sobie zwykły Kowalski na takie zachowanie biskupa??
Prawda, został już osądzony, ale nie można zła dobrem nazywać, jak to czyni lubelski duszpasterz.
|
![]() |
nie strasz, nie strasz dobrodzieju..... |
![]() |
Wow!
Kiedyś to było modne otruć
się wywarem z zapałek, ale i zapałki były inne niz teraz.
A trudtką na szczury to jakaś masakra
bo jakby była przeterminowana to co wtedy?
|
![]() |
w najgorszym wypadku sraczka.... |
![]() |
on chciałby,ale intelekt....go przerósł... |
![]() |
Dobrze że przeczytałem ten artykuł.Już po kolędzie nie wpuszczę do domu żadnego księdza.Jeszcze psami szmatnika poszczuję. W tamtym roku proboszcz z mojej parafii brał moje dzieci na kolana i głaskał po głowie teraz domyślam się co on wtedy sobie myślał.
|
![]() |
W pewnej parafii w okolicach Białej Podlaskiej ksiądz miał romans z pewną parafianką jak jej mąż się o tym dowiedział to się powiesił,bał się głupich uśmieszków okolicznych mieszkańców.Podobno był spoko gość pracownik służb mundurowych.A tego zwyrodnialca w czarnej kiecce przenieśli do innej diecezji.Dalej nawraca,spowiada,rozgrzesza!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Ha ha ha ha ha pewnie czarnemu pedofilowi smakowała ta trutka ha ha ha ha .Jednego pedofila po seminarium mniej ha ha ha ha.On swymi zboczonymi rękami obmacywał dzieci i później podawał tymi samymi rękami komunię św.
|
![]() |
Ty też się czegoś...nażarłeś? i nie hahaj bo nie ma w tym nic śmiesznego,a zboczenia różne czego jesteś żywym przykładem.Amen. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|