![]() |
ciekawy jestem jaka grubosc ma lod..
|
![]() |
ciakwy jestem jaka grubosc ma lod
|
![]() |
Brawo! Jak dobrze, że istnieją jeszcze prawdziwi ludzie. Do tego z pasją!
|
![]() |
20 cm samochodem mozna wjezdzac:p
|
![]() |
Cuuuudownie ! :)
|
![]() |
Brawo chłopaki!
Życzę udanej zabawy.
Gdyby nie EuroKołchoz w jakim obecnie znajduje się Polska powyższy wyczyn nie byłby niczym dziwnym w tym kraju...
|
![]() |
Brawo chłopaki! Życzę udanej zabawy. Gdyby nie EuroKołchoz w jakim obecnie znajduje się Polska powyższy wyczyn nie byłby niczym dziwnym w tym kraju...Nie mierz innych swoją miarą, twój mózg Cie ogranicza w robieniu takich rzeczy, a zwalasz to na Unie Europejską. Jesteś zakompleksiony skoro w temat o lodowisku wplatasz polityke. |
![]() |
Jesli jesteś zainteresowany co robimy, kiedy gramy etc obserwuj moje Social Media. Zawsze wrzucam tam coś ciekawego - www.codziennymotywator.pl
|
![]() |
BRAWO!BRAWO!BRAWO! GRATULACJE!!! JESTEŚCIE WIELCY
ps. w końcu jakiś pozytywny temat :)
|
![]() |
To chyba jedyna dobra wiadomość od 10 lat z tych regionów Polski.
|
![]() |
W latach 80 ubiegłego wieku, kiedy przychodziło się ze szkoły do domu to rzucało się plecak w kont,brało się łyżwy i kawałek kija który przypominał kij hokejowy, mama coś krzyczała o obiedzie ale mecze hokejowe były ważniejsze. Kumple juz tam byli albo za chwile doszli, i tak do ciemnej zimowej noc. Jak trzeba było to się ognisko rozpalało.Sezon trwał dopóki lody nie roztopiły się, a jak nie było lodu to była trawa i gra w piłkę. A obecnie to TV musi zachęcać do uprawiania sportu.
|
![]() |
nic tylko bić brawi dla tych chlopaków za inicjatywę chęci i za to że im się poprostu chce brawo!!!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.