![]() |
Łoj, nic siem ni stało !!! Ła tzw. służby przećwiczyły wspólne manewry , coby siem dugodoć w czasie rzyczywistygo zagrużenia !!! Kubicinie doć mydal za łofiarność, bu tak trza i rynte podniść z łosimset złoty...;-) !
|
![]() |
Na szczęście nic się nie stało, ufff... Jak sie ktoś urodził grzybiarzem, to będzie łaził po lesie póki nogi pozwalają ")
|
![]() |
A jakie grzyby zebrała ????
|
![]() |
Panie autorze tekstu jakiego Sobibora?
Sobiboru
|
![]() |
Łoj, nic siem ni stało !!! Ła tzw. służby przećwiczyły wspólne manewry , coby siem dugodoć w czasie rzyczywistygo zagrużenia !!! Kubicinie doć mydal za łofiarność, bu tak trza i rynte podniść z łosimset złoty...;-) !A ja ci życzę, żebyś dożył tylu lat !! wychowany NIE w wojennym głodzie, wśród umierającego rodzeństwa, patrząc na pożar domu i rozstrzeliwania rodziny |
![]() |
Sobiboru, a nie "Sobibora"!!! I "tyralierą", a nie "tyralierią"!!!
|
![]() |
bledy nie sa w tym artykulu najwazniejsze, najwazniejsze jest przeslanie zeby zwracac uwage na tekie osoby w lesie i nie tylko, nie bądzmy obojetni!! teraz skonczylo sie dobrze, moglo byc roznie, przezycia rodziny sa nie do opisania..a jezeli chodzi o sluzby ktore braly udzial w akcji to wielkie dzieki
|
![]() |
A ja ci życzę, żebyś dożył tylu lat !! wychowany NIE w wojennym głodzie, wśród umierającego rodzeństwa, patrząc na pożar domu i rozstrzeliwania rodzinyDzięki za życzenia !!! Mój wpis był jak zawsze nieco humorystyczny, bo powinniśmy rozruszać media regionalne !!! Wszak w nich jest jedyna szansa na budowanie lepszej przyszłości !!! Nie w partiach politycznych, kościele czy wyższych uczelniach - bo tam mądrości życiowej nikt nie odnajdzie...!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|