![]() |
LUDZI PALIĆ BENDO JAK ZA HITLERA! APOKALIPSA PANJE! LEWAKI ATAKUJO! MASONY TESZ!!!
|
![]() |
to sie k***a krematorium nazywa!!!! spopielić to se dekiel morzesz, readaktorzyno... boisz sie nazwac rzeczy po imieniu???
|
![]() |
POLACY YO NARÓD IMBECYLI I RASISTÓW, KTÓRYM Z POWODU BRAKU EDUKACJI WSZYSTKO KOJARZY SIE INACZEJ JAK W NORMALNYM ŚWIECIE!!JESTEŚMY TAKA ZAKOMPLEKSIAŁĄ ZBIERANINĄ, GŁUPICH I TĘPYCH LUDZI!!
|
![]() |
ciekawi mnie to ze pani agata dekretuje ale nie czyta
|
![]() |
ale przeciez tworzy nowe miejsca pracy ... w bidnym Chełmie to sie przyda ... prawda ???
|
![]() |
Mnie ciekawi to, że pełnomocnik twierdzi, że prezydent "nie musi czytać"dokumentów przed podpisem...bardzo ciekawe.. Bo to że nie czyta to jedno, ale pierwsze słyszę ze nie musi czytać ..ma duzo wiec to ją zwalnia z konieczności czytania...hehe, naprawdę ciekawe...
|
![]() |
Zastanawiam się, kto jest głupszy - czy prezydent - czy niedorzecznik. Trzeba być niedorozwiniętym umysłowo, by twierdzić, że przy dużej ilości dokumentów można je podpisywać bez czytania. Dlaczego autor Jacek Barczyński nie zapytał się prokuratury na temat takiego postępowania - zabrakło odwagi, czy układziki.
|
![]() |
Prywatny biznes ma zawsze kłody pod nogi. Człowiek chce twożyć nowe miejsca pracy a zawistnicy tylko nie i nie. Do czego to podobne? Tak to my nic nie osiongniemy i Lubelszczyzna będzie nadal najbiedniejszym regionem w Unii Europejskiej. A Chełm to już chyba tylko zaorać.
|
![]() |
Dajcie mu niech wybuduje,tylko pod warunkiem ,że jak na taśmie spopieli żywcem partię oszustów i gumo filcowych! Przynajmniej oczyści Chełm z tego draństwa!
|
![]() |
By nie było spopielarni należy zrobić tak jak w Lublinie.
Niech mieszkańcy nie godzą się bo im się to źle kojarzy.
Pewna nacja potrafiła tak zrobić więc i tutaj też będzie można.
|
![]() |
"prezydent dekretuje całe góry dokumentów i nie musi ich wszystkich czytać"...?!?!?
Tak mi Pani podpisała dobrowolną darowiznę że będzie mi oddawać co drugą pensje.... Tak poważnie to k..wa za co ona bierze taką kasę za autografy...? bo wychodzi że nic nie wie i nawet nie wie co podpisuje...!
|
![]() |
Witam! jeśli jest szansa zatrudnienia kilku bezrobotnych mieszkańców Chełma to dlaczego prezydent ma blokować tę inwestycję -miasto nie dokłada się ani grosza ,.......
|
![]() |
Szanowny dziennikarzu !!! Nie spopielarnia zwłok , a spopielarnia ciał ! Zwłoki to wynik morderstwa i przedmiot badań medyków sądowych ( nie lekarzy sądowych, bowiem zawód lekarza to leczenie !!!).
|
![]() |
spopielarnia tez się może spopielić sama???
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|