![]() |
Alkohol tego nie tłumaczy. Ten osobnik jest groźny dla innych. Czy zostanie przebadany przez psychiatrów?
|
![]() |
....kara "z górne półki" na pewno byłaby mile widziana dla takiego zwyrodnialca! Nie rozpoznaje tego gnojka po pysku, ale najprawdopodobniej jego osoba zostanie rozpoznana, a ludzie przyzwoici podzielą się tą wiedzą z miejscowym społeczeństwem. Przyglądając się ogólnej znieczulicy na cierpienia bezbronnych stworzeń utraciłem szacunek do gatunku ludzkiego! Taka kanalia nie powinna moc poruszać się o własnych silach, a co najwyżej na wózku inwalidzkim!
|
![]() |
A dlaczego właścicielka nie odpowiada? Psy były pod jej opieką. Patole ohydne
|
![]() |
zrobić dokladnie to samo a na koniec powiedzieć że przez alkohol,jak głupi i pić nie umie to niech mleko siorpie.życzę żeby cierpiał jak najbardziej choć pieskom to zdrowia nie wróci.mam nadzieję ze tą mędą zajmą sie już towarzysze należycie
|
![]() |
Ciekawe jak było,może szczekały dzien w dzień i spać nie mógł.Lubie psy,ale niejednokrotnie miałem ochotę zatłuc za ujadanie.Właściciele kundli powinni mieć jakąś wyobraźnię bo nie każdy na ochotę wysłuchiwać szczekania przez cały dzień!
|
![]() |
Tłumaczenie tego gownojada porarza zakuta palo jak ci dekiel nie pracuje nie pij mam nadzieję że to cos dostanie z górnej polki
|
![]() |
prace społeczne przy podcieraniu tyłków starszym osobom!!!to by go nauczyło pokory do życia, brak słów na takich zwyroli
|
![]() |
Do pieca z nim. Co za bydle. Nie wyobrażam siebie jak można zrobić psu taka krzywdę. Na ciężkie prace do końca życia. Ty bestio, ty gnido. Zgnij w pierdlu!!!!!
|
![]() |
Praktykowane w Średniowieczu trwałe znakowanie takich typów w widocznym miejscu nie było wcale głupie.
|
![]() |
Smiec sie nadaje jedynie na utylizacje starych wykastrowac zeby wiecej zadnego debila nie splodzili
|
![]() |
Pociać żyletkami całe ciało, ciągnąć pasy z chama na rynku miejskim i pozostawic na tydzień! Gdyby jeszcze dychał po tym czasie publicznie końmi rozerwać!!! Gówno nie istota ludzka.
|
![]() |
Alkohol, tak??? Mam nadzieję, ze sąd się spisze i to coś będzie przez pięć lat piło tylko herbatkę na wodzie z więziennego sedesu.
|
![]() |
Niech sobie ten głupi łeb potnie
|
![]() |
Drogie panie i panowie a co jeżeli ten młody człowiek poprostu się bronił.
|
![]() |
Znam osobiście chłopaka i złego słowa nie mogę powiedzieć ,także spokojnie wszystko się wyjaśni.
|
![]() |
Drogie panie i panowie a co jeżeli ten młody człowiek poprostu się bronił.Taak, mała kudłata suczka zbyt wolno uciekała. Musiał jej złamać łapkę i zedrzeć z niej skórę. Tak było. |
![]() |
Znam osobiście chłopaka i złego słowa nie mogę powiedzieć ,także spokojnie wszystko się wyjaśni.Nie mozesz powiedziec bo ci język wytnie? |
![]() |
dać ku....e do dobrej celi.tam go nauczą miłości nie tylko do zwierząt
|
![]() |
Zapraszam do Lublina cwaniaczku. Zobaczymy jak będziesz śpiewał przy moim Cane Corso....
|
![]() |
No proszę a zawsze i dzień dobry i do widzenia powiedział a tu takie coś.
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.