![]() |
Ciekawe, ciekawe... Daje dużo do myślenia...
|
![]() |
Oj co On zrobił? Polka od razu jak zejdzie z taboretu zawali się. I co POtem?
|
![]() |
Nie brał urlopu bo pilnował stołka?
|
![]() |
Dlaczego te urzedasy nie wykorzystują urlopów Grabczuk wziął prawie 50000 zł bo był tak zapracowany i reszta nie lepsza podatniku to ty na nich płacisz.
|
|
|
![]() |
Jakies dziwne te ich rezygnacje z pracy.
|
![]() |
To jest straszne!!!PiS w Chełmie wygrał wybory!Koniec sytych lat w miejskich spólkach,czas uciekać to może nie zauważą złodziejstwa i nie powsadzają nas!!!!
|
![]() |
KOMUSZKI i ich wielopokoleniowe struktury pierdzące w stołki zagrożone? BRAWO PIS!
|
![]() |
Ciekawe czy za pięć lat następcy też będą rezygnować ze stołków?
|
|
|
![]() |
...nikt nie jest przyspawany do stołka i posiada niezbywalne prawo do decydowania o sobie samym! Oni nie idą na bezrobocie, ale prawdopodobnie już mają coś ciekawego na widoku. Po prostu nie ma ludzi niezastąpionych, a dla wielu jakakolwiek współpraca z PiS jest nie do przyjęcia z powodów zarówno etycznych, jak i estetycznych. Osobiście z grona znajomych (także członków rodziny) wyeliminowałem wszelkiego rodzaju sympatyków partii Jarosława Kaczyńskiego i nadal doskonale funkcjonuję.
|
![]() |
....takie ich prawo. Moja córka także zrezygnowała z pracy w chełmskim szpitalu i wyjechała do Norwegii. Wszak, jak twierdzi, nie po to kończyła wymagające studia, aby zarabiać mniej niż połowę tego, co kapelan.
|
![]() |
Zaplecze intelektualne PiS jest niewyczerpalne i zaraz znajda następców dla fachowców niechcących z nimi współpracować :)
|
![]() |
Mam nadziej że PAN Prezydent zrobi porządek w MPEC i z MOPS...
|
|
|
![]() |
DLACZEGO KADRY URZĘDU DOPUŚCIŁY DO TAK DŁUGIEGO NIE WYKORZYSTANEGO URLOPU ?.PANI KADROWA DO ZWOLNIENIA DYSCYPLINARNEGO.
|
![]() |
Zaplecze intelektualne PiS jest niewyczerpalne i zaraz znajda następców dla fachowców niechcących z nimi współpracować :)Zobaczymy?? Jakoś dotąd się nie objawiło, a rządzili razem z Grabczukiem czyli 12 lt temu. |
![]() |
dp "gs": to był sarkazm, a więc twoje ciśnienie jest kompletnie zbyteczne...
|
![]() |
dp "gs": to był sarkazm, a więc twoje ciśnienie jest kompletnie zbyteczne...spoko, nic nie ciśnienie |
|
|
![]() |
KOMUSZKI i ich wielopokoleniowe struktury pierdzące w stołki zagrożone? BRAWO PIS!Pisowska rosyjska bolszewia(Macierewicz ,Andruszkiewicz,Luśnia) Pisowscy komuniści (Piotrowicz,Aumiller,Chłopek,Cioch,Karski,Czabański,Kryże) i wielu innych.Więc nie pisz bredni jak nie znasz historii |
![]() |
Nie rozpaczajcie! Za 5 lat także Chełm będzie już wolny od PiS.
|
![]() |
obejrzyjcie dobie film " dureń " to zrozumiecie, jak funkcjonują tejże spółki, miłego oglądania :)
|
![]() |
Mam nadziej że PAN Prezydent zrobi porządek w MPEC i z MOPS...Liczysz na stołek! Który? |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.