![]() |
Nie przesadzajmy. Faktycznie przewaga jest takich o jakich mówisz, ale są wyjątki i mam nadzieję, że do takich wyjątków należy p. Andrzej Maj. Biorąc pod uwagę skostaniałość PSL-u i średnią wieku członka...taka zmiana na pewno wyjdzie na dobre. Pan Wojtak nic już nie zrobi poza ,,piastowaniem sowjego stanowiska''. Tyle lat przy władzy powoduje, że człowiek się zużywa i nie ma nowych pomysłów. Zobacz na Tuska....! Pozdrawiam.
|
![]() |
Pan Andrzej Maj na pewno będzie dobrym starostą, jest to człowiek wykształcony i na poziomie.Poza tym w końcu ktoś z młodych. Gratuluję Panie Andrzeju.Sposób w jaki Andrzejek pcha sie do władzy nie wróży nic dobrego...brak klasy! pokory i szacunku do ludzi! Na szczęście, takie "gwiazdy" szybko wypalaja sie... |
![]() |
Karierowicz i tyle. znam maja od paru lat i wiem,ze gośc tylko lansować sie umie. niz poza tym.
|
![]() |
Karierowiczem to może sam jesteś bo boisz się ujawnić tylko krytykować. Czas pokaże co Maj da z siebie a jestem pewien że da dużo, dla regionu!!
|
![]() |
Karierowiczem to może sam jesteś bo boisz się ujawnić tylko krytykować. Czas pokaże co Maj da z siebie a jestem pewien że da dużo, dla regionu!!Taaaaaaaaaa... w internecie |
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|