![]() |
Brat zgwałcił siostrę??? DO KASTRACJI!! TYLKO CHIRURGICZNEJ BY NIE MIAŁ SZANSY NA KOLEJNY GWAŁT!
|
![]() |
Kurcze co się dzieje z tymi ludźmi??? Aby brat siostrę, ojciec córkę...dokąd ten świat zmierza??? Jak ma za mało wrażeń seksualnych niech idzie na disco tam jest dużo łatwych panienek, albo są takie miejsca jak burdel....niech tam rozładowują swoje napięcie.MAm nadzieje ze mu nie udowodnią choroby psychicznej i że dzięki temu ominie go więzienie...zgadzam się z poprzednikiem kastracja i niech idzie do pierdla niech zrobią z nim swoje:))
|
![]() |
Marlenka i Gość się dziwią, a ja nie. W tym pokręconym swiecie, w którym od lat wmawia sie ludziom, ze sex między mężczyznami i między kobietami jest nie tylko trendy, alke jest także normą, w niektórych krajach nawet prawną, no to niektórzy sobie myślą, że kazirodztwo, a może niedługo i pedofilia też będą normami, tylko, ze oni dzisiaj nieco wyprzedzają świat.
|
![]() |
Ależ nasza władza ma przyspieszenie!! Na zdjęciu to co widać, to chyba fragment długo oczekiwanej obwodnicy Kraśnika? Brawo władza! Niech żyje!!!!
|
![]() |
Już chyba czas skończyć z tymi zwyrodnialcami ukarać go wysokim wyrokiem i kastracją a więcej nikogo nie skrzywdzi skur. jeden, brzydzę się takimi , a w więzieniu będzie miał tak "przejechane ' że raz na zawsze straci chęci do gałcenia . Nie chciał bym być w jego skórce- hehehe.
|
![]() |
Ten zwyrodnialec powinnien ponieśc surową karę(astracja). Dziwi mnie tylko fakt dlaczego tego nie ujawniono wcześniej przeciez są odpowiednie słuzby i z powodzeniem można tem wcześniej się zgłosić i temu zapobiec...
|
![]() |
Już funkcjonuje pojęcie "dobra pedofilia" (podaję na podstawie informacji z TV). Zboczeńcy opanowują świat... |
![]() |
Dziwne , że Twój kolega wstydzi się zapytać w internecie , a nie wstydził się zapytać bezpośrednio Ciebie. ....Myślę ,że powinien udać się do dobrego psychiatry, a jeśli ten mu nie pomoże ,to nich sobie ,,GO" wetknie miedzy drzwi i przytrzaśnie. W ten sposób zaspokoi swój ,,DZIWNY" popęd seksualny ( najgorzej jest , jak komuś sperma uderza do głowy). ,,Szczyt głupoty zdobywa się bez wysiłku" |
![]() |
www.chaturbate.com
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|