![]() |
A kiedy połata pan dziury w drogach? Tak tak te co wyszły po zimie...
|
![]() |
Wyborcy tez przygladaja sie kazdej zlotowce i markowanej "dzialalnosci" radnych i widza: ani obietnice burmistrza, ani "troska" radnych nie maja nic wspolnego z prawda.
Nadal nic nie wiadomo o przekretach finansowych z subwencjami, fundusz norweski rowniez nie wyjasniony, sprawa umow-zlecen nie wyjasniona, historia Krasnika niby pisana za wielkie pieniadze nieobecna w naturze, przyjmowanie ludzi na etaty, z ktorych nic nie wynika i brak efektow nawet udawanej pracy...
Oj, ostatnie to chwile i radnych i burmistrza...
|
![]() |
Bo burmistrz muśi mieć jaja,i sporą dmuchawkę.
|
![]() |
niech mieszkanczy kraśnika zabiora sie w kosciołach i modlą o rychłę zakonczenie beatyfikacyjej kadencji kondora,ktory mimo chodem jest pośmiewieskiem dla wszystkich wokół.....kuźwa kazdy sie przyglada złotówce ale nie kazdy cudzej.ktorą moze lekka reką wydawac.... :angry: jego glupota wyprzedziłam jego samego....oj nie ma miasto nasze szczescia do władzy....nie ma....a wielki brat patrzy :ph34r:
|
![]() |
Ten mur z cegły w tle i ta pewna siebie mina to już chyba gdzieś widziałem?
|
![]() |
niech mieszkanczy kraśnika zabiora sie w kosciołach i modlą o rychłę zakonczenie beatyfikacyjej kadencji kondora,ktory mimo chodem jest pośmiewieskiem dla wszystkich wokół.....kuźwa kazdy sie przyglada złotówce ale nie kazdy cudzej.ktorą moze lekka reką wydawac.... :angry: jego glupota wyprzedziłam jego samego....oj nie ma miasto nasze szczescia do władzy....nie ma....a wielki brat patrzy :ph34r:"ktos kogo nie ma" - asystencik? |
![]() |
Piekna fota. Czubek przed wyborami też taką miał.
|
![]() |
To w końcu kto dostał absolutorium Włodarczyk czy Stawiarski? Krąży taka opinia: Jest burmistrz ? - nie ma jest tylko pan Włodarczyk.
|
![]() |
Do redakcji Dziennika wSCHODNIEGO!
Zmiencie to zdjęcie! nie dosc ze niezaurodnie na nim wyszedł wlodarz miasta, to ZNÓW jest to kopia porzednika! Kopiuje wszelkie pomysły poprzednika, a to zdjęcie na tle cegły to juz jest przegiecie.
|
![]() |
To samo miałem napisać. Rok się rozglądali i sądowali społeczeństwo lokalne.
Terza jadą już po całości, prywata, stołki obsadzone, piar i wożenie rodzin służbowymi furami. A i wszyscy z urządu zapisani do PiSu.
Pomysły i styl rządów kropka w kropkę jak za poprzednika, a minęło dopiero 3/2 kadencji. Tamtemu zajeło to z 10 lat.
|
![]() |
Sami go wybraliście w wyborach bezpośrednich, więc po co narzekacie! Co wybraliści to to i macie! Jeśli wam się nie podoba, to go więcej nie wybierajcie! Prosta recepta. Ciemniactwo w tym Kraśniku!
|
![]() |
"ktos kogo nie ma" - asystencik?wolny strzelec B) |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|